Du har börjat se dessa snygga lekkök Jessica Alba är besatt av

Anonim

Facebook / Milton och gås

Borta är de klumpiga, brightly färgade barnens leksaker av det förflutna. Okej okej, de är inte borta, men de har fått lite av en makeover tack vare leksaksmärket Milton & Goose. Som i den typ av makeover som tar dem från en rolig leksak till ett elegant tillägg till ditt hem, så mycket att kändisar som Jessica Alba (som nyligen delade ett inlägg om ett av märkets lekkök till hennes Instagram Story) kommer in på trenden, och det är lätt att se varför. Jag menar att de är otroligt söta.

Rättvisa av Milton & Goose

Classic Play Kitchen

Neiman Marcus

$ 800.00

Milton & Goose gör två spelkök från och med nu: det väsentliga köket ($ 650) och den klassiska ($ 800). Både det väsentliga lekköket och det klassiska alternativet har en extra stor ugn med en nedfällbar dörr, en spis med fyra brännare och en mittdel som kan fungera som grill eller skärbräda, vredet, en bondgårdssvink med varm och kranvattenkranar, och ett underfat med en hyll för extra lagring.

Det klassiska spelköket har den extra bonusen på en övre hylla med en ugnshuvud och krokar för hängande krukor och kokkärl. Och både de väsentliga och klassiska lekstugorna kommer i marängvita, men du kan också köpa klassikerna i grått också.

Medan dessa speciella speluppsättningar är lite pricier än din typiska speluppsättning, var varumärkets mål att skapa "lek med arvskvalitet" så att familjer skulle bli inspirerade att skicka dem från generation till generation.

Essential Play Kitchen, $ 650, Neiman Marcus

I grund och botten, om du vill att dina barnleksaker ska vara lika vackra och väl utformade som resten av ditt hem, är dessa lekstugor vägen att gå. Ärligt talat är dessa lekstugor långt snyggare än mitt eget lägenskök, och nu undrar jag hur jag kan övertyga min hyresvärd att installera en bondgårdssvink ... men det är bredvid punkten.

Åh, och en köksspelssats är inte komplett utan någon söt fauxmat att gå med den (som den här kändes som pumpkinspice latte!). Kolla in några av de sötaste alternativen på Etsy nedan.