Dina favoritrum i veckan

Anonim

Francesco Lagnese

Se vad som är populärt på våra Pinterest-styrelser för veckan den 7 juli 2014. Följ oss på Pinterest för mer dekor inspiration.

5 bilder

Francesco Lagnese

Grå Vardagsrum

Ett 1980-tal Lucite-and-Glass-bord ger en jewellike accent till de dämpade tonen i Florida-vardagsrummet inrett av Marshall Watson. Asilah ljuskrona, Jerry Par.

Knappa nu >> >>

Annie Schlechter

Pull-Out Pantry

I ett skandinaviskt inspirerat kök som designats av Susan Serra i New York, finns ett utdragsslag inuti Boschs 800-serien kylskåp.

Knappa nu >> >>

Francesco Lagnese

Servering Bankett

Snygg sittplatser gör varje måltid mer njutbar, oavsett om det är frukost med familjen eller middag för två. Designer Markham Roberts gjorde stor nytta av ett tätt hörnområde i ett stort kök: "Intima utrymmen som detta gör ett rum levande och lätt att vara i. Om du funderar på det, vill ingen sitta i ett kavernöst utrymme, om inte det är med någon du inte bryr dig särskilt om. "

Knappa nu >> >>

Francesco Lagnese

Blå Exteriör

Pittsburgh Paints Citadel Blue lyser utsidan av Lake Michigan House, designad av Alexander Bogaerts, med inredning av Martin Horner.

Knappa nu >> >>

Tara Donne

Blå och vita vardagsrum

En vit stolpstol av Oscar de la Renta för Century Furniture är kopplad med en blank svart keramisk avföring från Treillage i ett hörn av vardagsrummet i en lägenhet i New York City dekorerad av Amanda Nisbet.

Knappa nu >> >>