Du måste titta på denna Holiday Light Show inspirerad av The Greatest Showman

Anonim

Tjugonde århundradet räv

♫ Det är allt du någonsin vill ha, det är allt du behöver, och det är precis här framför dig. OK, OK ... Om du inte har en aning om vad jag pratar om, förbered dig för att få ditt sinne blåsigt av den här säsongens säsong största semester ljus show. Bokstavligen.

Foster-familjen i Tuttle, Oklahoma sammanställde sin julljusvisning till rytmen "The Greatest Show" från The Greatest Showman och det är allvarligt imponerande. Nu säger jag inte att det fick mig att riva, men mellan den lysande sången och de här vackra lamporna, hade jag definitivt känslor. Titta på dig själv via Facebook:

Se vad jag menar? Och baserat på posten ovanför Michele Chandlers video, som uppenbarligen går viral, är beundrare lika starka av bildskärmen - med anledning. Så mycket att husägare var tvungna att sätta upp "regler" så att folk inte skulle blockera uppfarten eller störa deras grannar. Damer och herrar är det inte det ögonblick du väntat på? Jag menar, kanske grannarna inte förväntade sig en ... erhm ... circus, men vilken glädje!

Titta noggrant och njut när showen sjunger på vad som verkar vara ett träd till vänster medan elefanter och björnar går till takt. Det är hypnotiskt och jag kan inte sluta titta på.


Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya och resten av casten skulle säkert godkänna.