Du måste se de handmålade Flamingo Väggarna i This Florida Home

Anonim

Paul Costello

Efter 35 år i Rhode Island gör Sara Gilbanas föräldrar flytten till Palm Beach, som förmedlar deras designerdotter med att skapa ett färgligt välkomnande hem som blandar deras New England-arv med en nyfundad floridiansk whimsy.

13 Foton

Paul Costello

Matsal

Designer Sara Gilbane förlivade matsalen i hennes föräldrars hus i Palm Beach med ett "Vintage Everglades" -tema. Dekorativ konstnär Brian Leaver handmålade palmträd och flamingos på en gräduk från Meg Braff Designs. Bord och stolar, Hickory Chair. Abaca matta, Stark. Antik Murano ljuskrona, 1stdibs.

Paul Costello

hyllor

Öppna hyllor i tjusig cypress håll dekorativa föremål och barware.

Paul Costello

Vardagsrum

En abstrakt målning av Simeon Braguin (vänster) kompletterar vardagsrumets färgpalett av solblekta blues och meloner, utlåning utrymmet vad Gilbane kallar "en Bahamas-möter-Palm Beach-luft". Fåtölj exteriörer i Lee Jofos Hisari Ikat, rottingklubbstolar i ett anpassat blått och korallt linne av Peter Fasano, väggar mjuka i en Phillip Jeffries raffia och en matta från Studio Four NYC, tillägger effekten.

Paul Costello

Vardagsrum: Eldstad

Det blå temaet fortsätter i vardagsrummet och visar sig i den bleka nyansen av den egna klubbstolens Bennison-tyg och det livliga Vaughan-trycket på den ottomanska sidan. Eldstaden surround är täckt i antik kakel.

Paul Costello

Kök

Synet från vardagsrummet måste köket vara funktionellt men också elegant - Gilbane täckte Palecek barstolar i ett shibori handfärgat läder från Studio Four NYC; Ann Sacks marockanska plattor och en randig Dash & Albert runner lägger räcker av blått till utrymmet; ceruser-ek-skåp och stege, Livingston Builders; intervall, Wolf.

Paul Costello

Frukost Nook

Frukostkrokens bekväma sittplatser inkluderar en generös bankettbeläggning med Champalimaud tyg och Chippendale stolar med kuddar i en kinesisk havsbomull.

Paul Costello

Familjerum

I vardagsrummet är den spännande ikaten på den antika rep soffan från John Rosselli och på rullarbets soffan av China Seas. Fåtöljer, Palecek. Ottoman, Bunny Williams Home. Rug, Studio fyra NYC.

Paul Costello

Pulverrum

I pulverrummet är väggarna täckta i en tropisk Clarence House tapeter; Pecky Cypress Wainscoting var färdig med ett vitt epoxiharts, som fyller i träets naturliga spår och belyser sin grova konsistens. Sconces, Urban Electric Co.

Paul Costello

Barnens Gästrum

Gilbanas barn älskar att bo i detta gästrum, där fyra anpassade enkelsängar är toppade med Matouk-sängkläder och täcken och shams av John Robshaw, som också designade tyget för romerska nyanser. Puffarna och Canvas Palms trädgården är från designern Amanda Lindroths Palm Beach-butik.

Paul Costello

Gästrum

I ett annat gäst sovrum, Gilbanes Gypsette väggbeklädnad producerades i en skräddarsydd färg av Peter Fasano. Huvudtavla och sängbord, Serena & Lily. Kronärtskocklampa, Stray Dog Designs.

Paul Costello

Utomhus Vardagsrum

Strax bortom poolen skapade Gilbane ett skuggigt uteservering med en baldakin soffa och älskad sittplatser av Century Furniture. Det pulverbelagda soffbordet är av McKinnon och Harris.

Paul Costello

Träffa Designer

Gilbane på loggia.

Paul Costello

Se något här du gillar?

Kolla in vår shoppingguide för var du hittar den.

Denna berättelse uppträdde ursprungligen i september 2017-frågan om House Beautiful .