Ja, du kan göra en hel tacksägelsemiddag i en långsam spis

Anonim

Lauren Zaser / Buzzfeed

När Thanksgiving snabbt närmar sig är chansen att du antingen är super upphetsad att komma i köket i timmar i slutet, eller du är rädd för att förbereda en hel fest för dina rasande älskade (som kanske inte känner för att kritisera sötpotatisen du tog bokstavligen tre timmar till perfektion).

Om du hamnar i den senare kategorin lyssnar du på: BuzzFeed har piskat upp en Thanksgiving-middagside som låter skandalöst men fungerar faktiskt. Kulinarisk geni Lauren Zaser utarbetade ett experiment för att se om hon kunde laga mat varje dag som gör att Turkiet Day är bra i bara en långkokare. Ja, det inkluderar kalkon, sötpotatis, bröstspirer, potatismos, fyllning och tranbärsås.

Det kan låta som om det skulle vara omöjligt att dra av (och även Zaser själv var inte säker på om hon piskade upp en kökskatastrof), men det var säkert nog att festen slutade prova söt darn.

Lauren Zaser / Buzzfeed

Om du vågar, prova själv den här Thanksgiving Day - du hittar Lauren fullständiga recept här. Att ha mer tid på händerna att titta på Macys Thanksgiving Day Parade är ju aldrig en dålig sak. Skål!

[ via BuzzFeed

Från: Kvinnodagen USA