Varför Kate Middleton anlände efter drottningen till det kungliga bröllopet

Anonim

Getty Images

Det är tradition för drottningen att vara den sista medlemmen av kungafamiljen för att komma fram till någon kunglig händelse, inklusive ett bröllop.

Eagle-eyed tittare har dock märkt att faktiskt en annan medlem av den kungliga familjen kom tekniskt fram efter Hennes Majestät för prins Harry och Meghan Markles bröllop idag: Kate Middleton, AKA hertiginna av Cambridge.

Det beror på att, trots att det inte var en formell medlem i bröllopsfestet, kom Kate med brudtärnorna och sidpojkarna - som inkluderade hennes barn Prince George och Princess Charlotte - för att hjälpa till att samordna de små med sina speciella jobb.

Getty Images

Andra mammor av brudtärna och sidpojkar inklusive Meghans bästa vän Jessica Mulroney, vars tre barn var inblandade i ceremonin, kom också i samma bilpark som hertiginnan.

Kate, som har på sig en primros gulfiltsilverkad kappa av Alexander McQueen, en Philip Treacy hatt och skor av Jimmy Choo, gick sedan in i kapellet för att få sitt säte mellan hertiginnan av Cornwall och prins Andrew, hertigen av York.

Getty Images

Drottningen hade kommit stunder före med hertigen av Edinburgh. Alla stod när drottningen kom in, liksom traditionen, och "Guds räddning drottningen" spelades i hela kyrkan.

Getty Images

De fem brudtärnorna såg verkligen söt ut i sina blomsterkronor och små klänningar medan de tre sidpojkarna såg ut som mina prins prins Harry och prins William i sina långa svarta rockar.

Getty Images

OBS!

Följ House Beautiful på Instagram.

Från: Cosmopolitan UK