Så, vilken pantonfärg på året har verkligen vunnit?

Anonim

Paul Raeside + Nick Johnson

Varje december meddelar Pantone den singulära nyansen som kommer att genomgå våra hem och våra garderober under de kommande månaderna. Men i år valde de två: Rose Quartz och Serenity. (Älska de hem som innehåller nyanserna ovan? Det blå sovrummet finns i denna 1930-talet bostad designad av Catherine Brown Paterson, och den rosa en designades av Jamie Drake för Kips Bay Showhouse.)

Den mjuka rosa och purply blåen kommer inte så mycket av en överraskning, eftersom vi förutspådde att de skulle vara två stora färger i hemmaplanering för 2016. (Inte att toot vårt eget horn eller något.)

Och medan det är trevligt att ha fler än ett alternativ att dekorera med nästa år, kan vi inte låta bli att känna sig tvungna att välja en favorit. Genom att se det, kan du inte heller hjälpa det.

ElleDecor.com skickade två bilder till Instagram - ett rum utspäckt i mjukt Serenity Blue, och en svett i härlig Rose Quartz rosa - och baserat på antalet gillar är vinnaren ...

Rose Quartz, kommer med ett betydligt större antal gillar än Serenity.

Ta en titt på de två bilderna nedan och se till att du gillar din favorit. Kanske finns det en vinst för Serenity som bara väntar i vingarna?

Från: ELLE Decor US