Vad din Cuddling Style säger om dig

Anonim

Kevin Peralta

Visst, när du är på humör för en viss kvalitet kuddtid med din signifikanta andra, vet du att det står något om ditt förhållande. Men har du tänkt på vad det säger om dig personligen? Läs vidare för att ta reda på vad du kan avslöja för din partner-i-cuddling-brottslighet.

Liten sked

Katja Cho

Du är den diminuativa i det här scenariot, vilket innebär att du föredrar att känna dig trygg. Det är troligt att du rockar chefen-damroll hela dagen, så du på kvällen gillar du att varva ner och låta någon annan ta regimen. Du gillar att ta hand om, men kan inte kvävas heller. Det handlar om balans för dig, så ge inte upp din månatliga bokklubb. Det är inte bara tid med vänner som är bra för ditt förhållande (experter säger att det är viktigt att främja solhobbyer och intressen), men det uppfyller också ditt behov av självständighet.

Stor sked

Katja Cho

Det är nog mycket svårt för dig att avstå från kontroll, oavsett situation. Du kan känna dig osäkerare oftare än du skulle vilja erkänna, och din man tar den mer "sårbara" snyggingspositionen för att försäkra dig om att han behöver dig. Det är också hur du gillar att visa kärlek - snarare än att låta honom vara den som ska initiera, det här är din sätt att visa känslor när du står bakom stängda dörrar. Du är förmodligen också den som griper handen när du går ner på gatan eller planerar din veckodag natt. Kom bara ihåg, han kanske vill överraska dig nu och då också.

På hans bröst

Kevin Peralta

I slutet av dagen är det viktigt att du har någon du kan luta dig på. Du gillar inte riktigt att gå igenom sakerna ensam - du känner dig mer självsäker i ditt beslutsfattande om du har ett lyssnande öra för att försäkra dig eller ge extra insikt. Du gillar att vara runt människor, men inte på ett överbärande sätt. Det är inte nödvändigt att strålkastaren lyser på dig - i själva verket föredrar du att spela den tysta, innehållsfulla, stödjande rollen. Det är sällsynt att du befinner dig i en klibbig situation, eftersom du vanligtvis är den första som försöker glida saker över när saker blir håriga.

Under hans arm

Kevin Peralta

Du föredrar att inte ha din kropp drapad över hans när det är dags att koka - en enkel arm över axeln är tillräckligt. Du är en älskare av klassiska, romantiska gester, så han skulle göra det bra att ta dig ut i en film ... och kanske dansa med dig i en lugn gata på promenad hemmet (hej, det fungerade för Ryan Gosling) . Du ser ditt förhållande som ett jämnt partnerskap. De två av er pratar om saker innan stora beslut eller inköp görs, men det betyder inte att du behöver skriva honom innan du fattar något beslut. Du vet hur man står på dina egna två fötter och tänker själv - men det är trevligt att veta att han är där.

Benen drapade över

Katja Cho

Du är en take-charge typ av kvinna som inte är ett fan av att spela coy eller slå runt bushen. Du vet vad du vill, och du är inte rädd för, fel, markerar ditt territorium. Drama kan följa med dig, men det är bara för att du känner dig så passionerad om saker och ting som spelar mest roll för dig. Det betyder också att du är starkt lojal, så om någon försöker skada dig - eller din partner - så kan de förvänta sig att du gör lite ljud.

Från: Redbook

Från: Redbook