Vad ditt bedspread säger om dig

Anonim

Du är där du sover. (Verkligen.)

9 Foton

Höger av West Elm

Blommig

Du är flickaktig till kärnan och stolt över det. Var du en cheerleader i gymnasiet? Förmodligen. Numera bär du så mycket rosa som möjligt, har alltid en läppstift till hands, och din dryck av val är en kosmopolitisk.

$ 13- $ 60, westelm.com

Händelse av CB2

Svart

Visst, du är super praktisk, men ännu viktigare gillar du bara att äta i sängen. Den täckta färgen på ditt sängklädsel innebär att du inte behöver oroa dig för spill (men kanske myror). Plus svart är super chic utan att ens försöka.

$ 40- $ 149, cb2.com

Paisley

Varje fri ande behöver en lika vild överkast för att komma hem till efter en utforskningsdag. När du inte är i sängen är du troligtvis på yoga, reser världen, eller gör vad som blåses din väg den dagen.

$ 40- $ 199, potterybarn.com

Heder av Create & Barrel

Vit

Du är en workaholic och ditt sinne snurrar hela tiden när du försöker få lite ögat. Även om du alltid har din telefon med dig i sängen (du är inte död, bara sover) vill du att resten av rummet ska vara så enkelt och avkopplande som möjligt - ju mindre stimuli desto bättre.

$ 30- $ 150, crateandbarrel.com

Höger av West Elm

Pläd

Du är i ett kärleksfullt, engagerat förhållande. Hur gissade vi? Plaid verkar alltid vara en kompromiss mellan könen som ett klassiskt alternativ som gör båda människorna lyckliga. Men för din skull hoppas du åtminstone få några färgstarka kuddar.

$ 10- $ 60, westelm.com

Heder av Create & Barrel

Ljus

Du utövar positiv energi och är definitionen av en extrovert. Alla vet vem du är och din sociala kalender är nästan alltid full. Den enda nackdelen: Ditt utåtriktat sätt och personlighetens livsfara betyder att du ofta är upptagen att sova.

$ 36- $ 190, crateandbarrel.com

Courtesy of Pottery Barn

Randig

Din klassiska stil betyder att du handlar om de pärlorna och polerna, du gör en medelmåttig kopp te, och när du går i pension för natten behöver du ett utrymme som är lika sofistikerat som du. Tydligen är ränder det enda rimliga valet.

$ 50, potterybarn.com

Höger av West Elm

Sparre

Du handlar om trender - både inställning och efterföljande. När chevron blåste upp överallt för några år sedan hoppade du över det hela. Åh, och tro inte att vi inte spionerar de blåa väggarna som är så i just nu. Allvarligt, hur håller du dig?

$ 19- $ 95, westelm.com

Höger av West Elm

Quilted

Du värdesätter tradition, är en stor historia buff och hoppas kunna vidarebefordra många reliker till dina barnbarn någon dag. Eftersom filtar påminner om din morförälders hus, finns det ingen form av säng spridning du hellre snugglar upp på natten.

$ 23- $ 151, westelm.com