Vad kuddarna på din säng säger om dig

Anonim

Getty ImagesCaiaimage / Martin Barraud

Den sista tanken du antagligen har när huvudet träffar kudden på natten är inte sannolikt att vara "Hej, jag undrar vad min kudde säger om mig?" Men liksom alla val som har att göra med ditt hem, kan antalet - och jämnt typer - av kuddar du använder säga mycket om din personlighet. Tror inte på oss? Tänk bara på skillnaden i den typ av person som sover på en enda kudde de har haft sedan college mot den person som knappt kan se sitt sängsprid på grund av ett kuddarberg. Här är några sätt att din karaktär kan komma genom ditt val av kudde.

Ett Enkelt Kudde

Getty ImagesChris Stein

Du är: Praktisk

Du köpte en kudde, du använder den, slutet på historien. Du ser ingen anledning att köpa en ny kudde när den du har haft i år tjänar dig bra. Och dekorativa kuddar? Snälla du. Du är mer benägna att lämna huset utan att låsa dörren - vilket aldrig har hänt någonsin. Även om vi beundrar din minimalistiska inställning till sömn (och sannolikt liv!), Skulle det inte skada att hänga då och då. Lev lite.

Två sängkuddar (för dig själv)

Getty ImagesTetra Bilder

Du är: Ångestig

Du gillar att vara beredd på alla situationer. Är ikväll natten du primärt använder "puffy" kudden? Eller kommer du att förändra den med den något hårdare? Vad händer om man blir för varm? Din affinitet för alternativ ger dig lugn och en bättre natts sömn.

Tre (två sängkuddar och ett dekorativt kudde)

Getty ImagesDorling Kindersley

Du är: Traditionell

Dina föräldrar (och morföräldrar) har en stark känsla av vad som är rätt och vad som är fel när det gäller ditt hem. En enda dekorativa kudde är helt enkelt vad som alltid ligger på en säng och vad kommer alltid vara på en säng. Och den dekorativa kudden? Det är troligen monogrammed, vadderat eller helt enkelt en älskad "antik" som påminner dig om generationer tidigare.

Dekorativa kuddar plus en handfull sängkuddar

Getty ImagesHero bilder

Du är: generös

Du tycker om att göra världen lite bättre för alla, oavsett om det är genom att göra din säng vacker eller skapa ett super-bekvämt rum. Du kan inte förstå varför någon skulle välja att leva utan att säga, en frillad bolster när alternativet finns. Du kommer sannolikt in i argument med enkelpudelmängden.

Ett kroppspillow

Getty ImagesHero bilder

Du är: Uppriktig

Du vet vad du vill och behöver. Medan vissa kan scoff vid tanken på en kudde, rysar du strax tillbaka. Du njuter av en bra kram för att sova, och det är det. Varför ändra för att passa andras idé om vad som är "vuxet" eller inte? Du känner igen att livet bara är för kort för det nonsens. Detta är också för oss alla vuxna som fortfarande har ett omtänkt fylld djur.

King-sized (eller kvadratiska eller euro) kuddar

Getty ImagesRick Szczechowski

Du är: Trygg

Du tänker på dig själv som en liten bit speciell än andra, även om du inte kommer att erkänna det. Du kan inte möjligen acceptera en vanlig storlek kudde när det finns lyxigt överdimensionerade som gör shuteye till en förkärlek. Du bryr dig inte om att du måste köpa örngott från särskilda källor. I själva verket är du glad att dina kuddar är så extraordinära, de kräver en särskild köpprocess.

Alternativa kuddar (Memory Foam, bukhöt, etc.)

Getty ImagesGary Friedman

Du är: Analytisk

Du är den typ av person som undersöker allt oändligt. Du fattar inget beslut lätt, för den delen. Du kommer sannolikt att kryssa över varje köp du gör för att få bästa pris och, när som helst, har du för många webbläsarflikar öppna på din dator och din telefon. Du kan nog även hitta nytta av denna akupressur kudde (ja det är för riktigt).

Inga kuddar alls

Getty ImagesJanja Milosevic / EyeEm

Du är: En individualist

Tro det eller inte, det finns människor som sover utan någon form av kudde - och de är inte blyga om det heller. Om du tar ett alternativt tillvägagångssätt genom att vila sin kudde (eller till och med nixa en madrass för en matta), är det troligt en fascinerande orsak bakom den.