Vad Meghan Markle äter faktiskt på en dag

Anonim

Getty ImagesSamir Hussein

Innan Meghan blev kunglig, chattade hon med Delish om sin kärlek till skådespel, matlagning och ett stort glas vin. Visas, hon har några allvarliga kulinariska hemligheter - inklusive en hemlighet till en "sexig, snuskig" pasta sås du vill försöka ASAP.

Hennes favorit efterrätt är vin.

Getty ImagesUSA Network

"Pommes frites och vino är mina vitsar", säger hon och förklarar att hon kommer att försvunna en gooey, chokladrätterad efterrätt för en "stor, vacker röd" precis på vilken dag som helst. Tignanello är hennes heltidsperspektiv (hon älskar det så mycket, hon heter hennes livsstil, The Tig, efter det), men hon är också en fan av argentinska malbec, franska hytter och pinot noirs från Oregon. "På sommaren är det dock rosé hela dagen när jag är ute med mina vänner, " skrattar hon.

Hon dricker citron med varmt vatten för att öka matsmältningen.

Getty ImagesSamir Hussein

Det hela "kameran lägger till 10 pounds" betyder att Meghan ofta åt renare under skottäsongen. Hon skulle hämtas runt klockan 4:15, säger hon och spenderade resten av dagen på set.

Så här såg det ut: Hon hade varmt vatten med citron precis när hon vaknade och åt sedan stålskurna havre med bananer och agave sirap till frukost. Till lunch var det vanligtvis en sallad med någon form av protein, följt upp av ett äpple med mandelsmör senare än eftermiddagen. Om Meghan behövde ett annat mellanmål skulle hon gå för en grön juice. Ett exempel på hennes middag skulle ha varit pasta med zucchini, massor av parmesan och ett glas vin.

Pommes frites är hennes skyldiga nöje.

Getty ImagesMax Mumby

"På hiatus är alla insatser avstängd", säger Meghan. Hon klämmer inte exakt på chiliostfries och supersized milkshakes, men hennes diet blir lite mer avslappnad. Till frukost hade hon valt en omelett med örter och ost plus toast. Lunch var skaldjur ... och pommes frites. "Jag hoppas alltid att jag äter lunch med människor, så vi kan dela pommes frites. Det är en egen matgrupp för mig, säger Meghan. Sedan till middag gick hon till soppa. "Jag är mer peckish då, så brukar jag gå lättare till middag."

Hon ser grön juice som en nödvändig ondska.

Getty ImagesRay Tamarra

Meghan dricker gröna juicer ganska regelbundet, men hon anser dem inte förändras, som vissa människor gör. "Grön juice är en mat-som-medicinsk filosofi för mig", förklarar hon, dricker det mer som ett sätt att öka sin energi, som om du skulle ha en sen eftermiddags kopp kaffe.

För henne handlar det inte om en hälsofrämjande fördel av en riktigt livsförändrande maträtt. Det är en som skiftar på hur du ser på mat, som plattan av pad thai hon hade på en liten sexbord restaurang utanför Bangkok. "Det finns ingen Michelin-stjärna, det är inte fint, " förklarar hon. "Jag tog en bit och sa:" Åh min gud, vad har jag ätit hela mitt liv? Det här är vad pad thai ska smaka på? ".

Hon älskar poutine - och har en hemlighet för hur man gör det perfekt.

Getty ImagesKarwai Tang

Arbeta i Toronto - där kostymer filmade - gjorde Meghan mycket bekant med en ännu mer berömd kanadensisk specialitet: poutine, aka frites smothered i ostkvarmer och sås. Många människor använder dock fel ost. (Hint: Tillbaka bort från mozzarella.)

"Det måste knäcka när man biter in i det", säger Meghan. "Egentligen. Ostkropparna bör göra ett stinkande ljud när du biter in i dem eller klämmer på dem. Så vet du att du har rätt slag."

Meghan kan grilla en genomsnittlig biff.

Getty ImagesKarwai Tang

Strax före servering av biffar spjäller Meghan dem med citron. "Ingen smakar citronen, men det ger verkligen stekens smak, " säger hon.

Hon försökte BeaverTail ... och gillade det.

Getty ImagesChris Jackson

När passar - en USA visar om ett geni som låtsas vara advokat - färdigfilmerade sin femte säsong, meddelade en kollega glädjande att de skulle fira med skivor av BeaverTails.

"Jag var, " Vänta, jag är ledsen, vad kommer in? " säger Meghan, som spelade paralegal Rachel Zane. Hon tvekade inte att försöka, men när det visade sig vara travertkakor formade som bäverstansar, täckta i karamell, choklad och marshmallows.
"Det är uppenbarligen att det är en kanadensisk sak, " förklarar hon. "Det är en klibbig, läcker övergivenhet."

Meghan pasta sås recept är absolut geni.

Getty ImagesDANIEL LEAL-OLIVAS

En vän övertygade henne att sakta koka kucchini i fyra till fem timmar tills den bryter ner i en "snuskig, sexig svamp" för att kasta med pasta. "Såsen blir så krämig, du skulle svär att det finns massor av smör och olja i den, men det är bara courgettin, vatten och en liten bouillon", säger Meghan.

Glutenfri förändrade helt sin hud.

Getty ImagesChris Jackson

Meghan medger att det är en cliché-skådespelare att säga, men hon har märkt en stor skillnad i hur hennes hud ser ut på kameran och hur mycket energi hon har på dagen när hon skär ner gluten helt. "Det blir så dåligt, " säger hon. "Men när jag reser, kommer jag inte att missa en möjlighet att prova bra pasta. Jag kommer tillbaka från semester varje år med en matbaby, och jag har namngett hennes Comida. Jag kommer till setet och jag är som, "Hej, Comida är här och hon sparkar." "Låter som om vi efter lunch-ganska mycket varje dag.

Meghan äter mandel för glödande hud.

Getty ImagesGeorge Pimentel

Mandel och mandelsmör är två av hennes favs. De flesta hälso-medvetna kändisar skänker mandel eller någon annan nöt som en favorit hälsosam mellanmål, och de är ganska kända vid denna tidpunkt för deras friska fetter och växtprotein. Men bortom att hålla dig full mellan måltiderna, visar det sig att mandlar också är bra för din hud.

Från: Delish