Vad Debbie Reynolds Said Om Carrie Fisher Innan hon dödade kommer att bryta ditt hjärta

Anonim

Hollywoods legend Debbie Reynolds, 84, dog onsdag eftermiddag, bara en dag efter hennes dotter, Star Wars- skådespelerskan Carrie Fisher, dog vid 60 år efter att ha lidit en hjärtinfarkt. Och innan hon drabbades av stroke som dödade henne hade Reynolds ett spökande budskap om den otroliga sorg som hon gick igenom.

Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher och Carrie dotter Billie Lourd

TMZ rapporterar att Reynolds berättade för sin son, Todd Fisher, "Jag saknar henne så mycket, jag vill vara med Carrie, " på onsdag. Femton minuter senare hade hon en stroke och rusades till ett sjukhus i Los Angeles, där hon dog. Reynolds var enligt uppgift redan i dålig hälsa och hade flera stroke i år, men hennes dotters död kan ha drivit henne för långt.

"Hon gick för att vara med Carrie. Det var faktiskt de sista orden som hon talade i morse", sa Todd till E! Nyheter. "Närmare bestämt sa hon att hon verkligen var mycket stressad. Hon höll det vackert uppenbarligen under de senaste dagarna men hon var under mycket känsla och stress från förlusten [av Carrie] och det är ganska mycket som utlöste denna händelse. "

Reynolds förhållande med Carrie blev kroniskt i Vykort From the Edge, dotterns semi-självbiografiska roman och efterföljande film. I filmen spelade Meryl Streep en Fisher-typ, medan Shirley MacLaine spelade en kvinna som liknar Reynolds.

Efter ett turbulent och komplicerat förhållande växte Carrie och hennes mamma extremt nära slutet av livet. "Jag har fått gå igenom många tårar, men hon är värd det, " berättade Reynolds för Oprah Winfrey 2011. År 2015 presenterade Carrie sin mamma med en livstidsutmärkelse på Screen Actors Guild Awards. "Hon har faktiskt varit mer än en mor till mig. Inte mycket - men definitivt mer", sa hon på scenen. "Hon har varit en oönskad stylist, inredningsare och äktenskapsrådgivare."

I slutet meddelade Todd journalister att deras band var för starkt för att hålla dem ifrån varandra. "[Min mamma] älskade att ta hand om min syster mer än någonting", sa han till ABC News. "Så hon får göra det och det är det hon ville göra."

Från: Bra Hushållning USA