Turnera ett expansivt kök med Kalifornien Cool Style

Anonim

Trevor Tondro

När designern Annette English förnyade en kaninstrid av rum i ett expansivt kök byggde hon på 1937 husets traditionella stil och drev sedan framåt med iögonfallande element som facetterade hängen från Reborn Antiques - "stor, men genomskinligheten gör att de känner ljus och luftiga ", säger hon. Travertingolv av sillbenet lägger till en rustik anteckning, medan mjuka färgfärger och en skogsbelagd ö håller stämningen varm.

Ett samspel av lagrade, väl valda detaljer

Trevor Tondro

1. Marockansk kakel
"Jag brukar göra monokromatiska backsplashes, men den här plattan gör ett uttalande, säger engelska. Mönstret skapar också en känsla av intimitet i ett stort rum. Windsor Arabia kakel från Full Circle Design Studio.

2. Distinktiv Hood
Den mörka hammare zinken, trimmad med rostfritt stål, plockar upp kolgrået i kakan och har en fin patina som "ser ut som om den har funnits en stund". Anpassad tillverkad av CAC Fabrication.

3. Kontrastriktning
Genom att använda en djupare färg, Dunn-Edwards Förtrollad Eve, på lister och fönsterkarmar framgår de arkitektoniska detaljerna. Väggarna är i en anpassad blandning av Benjamin Moores Fieldstone med vit.

4. Olika räknare
Massiv ek på ön var förvrängd och störd, sedan förseglad med marinlack för att stå upp för spill. Bänkskivorna i perimeterna är gjorda av svart granit med en läderfärgad finish för hållbarhet.

5. Gott om lagring
Öns många skåp har traditionella höjdseldörrar målade på Dunn-Edwards Förtrollade Eve. Väggskåp finns i Dunn-Edwards Lunar Landing, som engelska kallar "en lugn, organisk grågrön".

Trevor Tondro

Denna handhammare koppar sjunka från Native Trails lägger värme.

Lara Robby / Studio D

Hämta utseendet:
1. Kakel
Windsor Arabia i kol och elfenben. $ 20 vardera. fullcircledesignstudio.com

2. Pendant Light
Beck Hängsmycke. $ 1290. arteriorshome.com

3. Lådhårdvara
Sash Dra i Brons Mörk. Från $ 44 vardera. rockymountainhardware.com

4. Gardinväv
Shiraz i Blå och Sand. Till handeln. cowtan.com

5. Trimfärg
Förtrollad Eve. Från $ 42 per gallon. dunnedwards.com

6. Köksartiklar
Thomas Kellers All-Clad Collection 5-Quart Saucepot och Universal Lock. $ 300. williams-sonoma.com