Denna Voice-Controlled Trash Can Uppgraderar dina köksbehov

Anonim

Bästa Obsessed är var de bästa produktredaktörerna delar vad de besattar över nu. Handla vår veckoprodukt väljer att du undrar hur du någonsin levt utan.

Vad vi testade denna vecka: En simplehuman Trash Can med röst- och rörelsessensor

Vem det här är perfekt för: Alla, verkligen!

Här är våra redaktörer som delar vad de är besatt över nu!

Ärligt talat trodde jag aldrig att jag kunde bli upphetsad om en papperskorgen tills jag tillbringade de senaste veckorna med denna fina burk från simplehuman. Dess förmåga att öppna med röstkommandon gjorde vardagliga (och ofta röriga) köksuppgifter lätt att erövra. Som ett resultat behöver jag inte längre besegra över droppande espresso från min maskin portafilter eller flytande från allt jag bara skivade på skärbrädet (som en rå bit av kycklingbröst som ofta är en naturlig salmonellakälla) innan jag kasta den i soporna.

Kayla Ramsey

Den livsförändrande sensorns papperskorgen av SimpleHuman är lika lätt att använda som det blir. Allt du behöver säga är "öppen burk". Kommandot kommer att springa gadgetens tysta motor i livet och göra den redo att befria dig från ditt skräp. Om du vill vara mer diskret kan du också öppna burken med en vinkande handbehållning.

Jag älskar särskilt designen och den bakteriebeständiga, fingeravtryckssäkra finishen av simplehuman-papperskorgen. Finns i fem olika rostfria stålprofiler (svart, vit, mörk brons, rostguld och borstat stål), det är överraskande elegant och ett oklanderligt genomtänkt objekt som ser elegant ut i ditt kök.

Jag beundrar att simplehuman designers har säkerställt att burkens linjer är ute av sikte. Det finns även ett diskret fack för fräscha linjer för en sömlös förändring.

Enheten är utmärkt sammanställd och klar för år med tung användning. På ett sätt som passar sin prislapp på $ 200, backar simplehuman produkten med en söt 5 års garanti.

Det tog mig bara några minuter att sätta upp papperskorgen. Jag tycker det är bekvämt att simplehuman ger dig möjlighet att driva papperskorgen via en buntad adapter eller, om du inte vill hantera ledningar, genom att installera sex AA-batterier. Den senare kommer att hålla i veckor mellan ersättningarna.

Vad jag inte älskar om den smarta simplehuman soptunnan är hur dyr dess egna skräddarsydda liners är. Vid $ 40 för en låda på 100, är ​​de mer än dubbelt så dyra som de stora varumärkena du använder förmodligen. Med tanke på den rörafria bekvämligheten kommer du förmodligen att hitta extrakostnaden för att vara väl värd det.

SHOPPA NU

Från: BestProducts