Detta stava bondgård har den vackraste vattenträdgården

Anonim

Strutt & Parker

The Parsonage ligger i Ickham, Canterbury, med underbara trädgårdar som ser ut som om de hör hemma i en romantisk pastorala målning.

Höjdpunkten på det yttre utrymmet är den breda dammen, prickad med vattenliljor och bulrushes, med en ö i mitten. Stora mogna träd står runt trädgården vid sidan av attraktiva breda klippvägar.

Spridning över två hektar har trädgården också en sluten sittgrupp, vacker rosenträdgård, gräsmatta, skjul och örtträdgård. Den yttre uteplatsen fördubblas också som ett alfresco matsal.

Strutt & Parker

Familjeegenskapen har sex sovrum, fem badrum, tre mottagningsrum, en barnhugg och ett trippel garage med ett gym ovanför. Tre av sovrummen har eget badrum, medan sovrummet har en klädkammare och ett eget badrum. De flesta sovrummen har också härlig utsikt över trädgården och omgivande landskap.

Ordnade över tre våningar, rummen är alla en anständig storlek, rymliga och ljusa. Köket och matsalen har stora fönster med dubbla detaljer som ger en stor mängd ljus i området. De ljusgråa shaker-stilenheterna och naturliga aska bänkskivorna ger också en elegant finish till det stora rummet.

Interiörerna i hemmet är ganska minimalistiska, med blues, grays och vita i hela och många djärva, blockerade färger på väggarna.

Denna fastighet är tillgänglig för £ 1, 475, 000 genom Strutt & Parker.

Ta en tur:

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Strutt & Parker

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk