Detta lantliga hem till salu i Surrey Hills skulle göra för ett charmigt lanthem

Anonim

Grantley

Om du är ute efter en liten storhet som blandas med brittisk landets charm, ring av sökningen - för det här förtrollande landsbygdshuset i Surrey Hills har just kommit på marknaden.

Beläget i en generös 0, 9 hektar stor tomt, finns det gott om utrymme att vandra i Shere View House. och med fem sovrum och tre badrum - plus extra tillhörande boende - det blir plats för hela familjen.

Glöm den privata grusvägen (för åtta bilar), fristående arvsladdsgarage, bilhamn eller trädgårdsaffär - det är den fantastiska utsikten över öppet jordbruksland och böljande kullar som verkligen stjäler showen.

Inuti består en ljus, ljus inredning av en välvt entré, salong, matsal, vardagsrum och studie, tillsammans med ett skafferi och uppehållsrum - så det behöver inte finnas leriga stövlar som går genom huset efter en brunnspromenad.

Landningen har ett imponerande galleri komplett med glasbalustrade, som ger ett studieområde eller en lugn plats att sitta och njuta av en bra bok. Salighet.

Om du har £ 2.25 miljoner extra kan fastigheten vara din (besök Grantley för mer information). Ta en virtuell turné nedanför ...

Grantley

Grantley

Grantley

Grantly

Grantley

Grantley

Grantley

Grantley

Grantley

Grantley

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk