Detta är det perfekta sättet att presentera metallics i ditt badrum

Anonim

Bild som levereras av Harry Diamond, www.harrydiamondantiques.com

Ingenting skriker lyx som ett klassiskt rullebad. Gör ditt badrum den perfekta fristaden, där efter en lång arbetsdag släpper du av dina skor, fyller badet, tänder några doftljus och slappnar av.

Snarare överraskande är badrummet det enda rummet i hemmet där vi inte använder möbler och inredning till vår fördel för att verkligen återspegla vår personlighet. Men frukta inte för att det är lätt att uppnå, och ett färgat badkar som en kontaktpunkt är ett bra ställe att börja.

Bild som levereras av Harry Diamond, www.harrydiamondantiques.com

Ta reda på hur du uppnår detta lyxiga badrum se nedan:

Phil Etherden, VD för Albion Bath Company, säger ...

Att införa ett fristående bad i en djärv nyans förändrar verkligen känslan av hela rummet. Vi har sett kunder kombinera ett ljust färgat bad till en vägg för en riktigt stark look, medan andra gör ett uttalande genom att göra ett metallbad som visar stjärnans stjärna. I det här badrummet har de gått för en kombination av de två, och effekten är fantastisk.

När du väljer ett bad för detta lyxiga utseende, är tricket att maximera det synliga ytan på golvet, så använd ett frittstående bad på fötterna eller en sockel. För ett stort rum med högt tak, som det här, välj ett klassiskt fristående bad med generösa dimensioner. Vi skulle inte föreslå att gå för alltför modernt men istället välja en tidlös klassisk design, som detta Imperium Double Ended-bad. Om rumsutrymmet tillåter placerar du badkaret mot mitten av rummet och, för att vara riktigt kreativ, placera badkaret så att du kan se sin gods medan du badar!

För den ultimata behandlingen, gå för den stora ljuskronan du alltid har hankered efter eller investerat i någon slående konst att placera ovanför badet. Om rummet har ett högt tak, kommer det att medföra visuell lyx i din naturliga ögonlinje.


Produkt:

Imperium Double Ended-badet finns i 5 olika storlekar för att tillgodose badrum stora eller små med priser från £ 2.110. Den yttre ytan kan vara färdig med någon Dulux Trade eller Farrow & Ball färg eller en av Albions metalliska "Burnished" finish (Gold, Iron, Bronze).

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk