Detta är designern bakom de populära handbelysade tehanddukarna

Anonim

Efter att ha listat en handillustrerad tehanddukssamling till Etsy 2008 på ett infall - med endast 12 saker att faktiskt sälja - lämnade Claudia Pearson sin dator och släppte bort hennes söner i skolan. När hon kom tillbaka till sitt skrivbord ett tag senare lärde hon sig att hon inte sålde en handduk. Nej, Claudia hade sålt 50.

Tio år senare och Claudias arbete - som är handritat på spårpapper ur Brooklyn, New York, studio - finns på Bloomingdales, West Elm och, naturligtvis, Etsy. "Jag insåg att jag hade en produkt som var populär, och att jag kunde sälja mycket, " säger hon. Med ingen affärsplan på plats men massor av idéer fortsatte Claudia att designa och drömma nya produkter. Medan tehanddukar med illustrationer av säsongsbetonade grönsaker lanserade sin verksamhet har hennes linje utvidgats till 50 olika produkter, från muggar och brickor till förkläden och totes.

Fall Tea Handduk

Claudia PearsonEtsy

$ 18, 00

Shoppa nu

När Claudia ritar en illustration, skannar hon den i sin dator för att städa upp några linjer och göra slutgiltiga handen, som att byta ut färgerna. Efter det har slutförts skickar hon det till en anläggning som skriver ut sina mönster på produkterna och skickar ut dem.

Hus vackert

Claudia har under årtiondet sedan lanserat sin onlinebutik sålt mer än 30 000 artiklar, men det är knappast den bästa delen. För henne blir det att använda händerna för att få en idé till livet. "Du kan driva designen och få olika effekter, " säger hon. "Det handlar bara om att ha kul med det."