Detta är # 1-plats amerikanerna vill besöka innan de dör

Anonim

Getty Images

Om du är något som oss, lägger du ständigt nya resmål till din resesockelista. Och om du är något som majoriteten av baby boomers i Amerika, finns det förmodligen en plats som toppar din lista: Hawaii.

En ny studie från AARP citerar Aloha-staten som # 1 inhemska destination folk vill besöka innan de dör, och med statens kristallklara vatten, fantastiska solnedgångar och fantastiska stränder är inte svårt att förstå varför.

Getty Images

Enligt AARP: s forskning har cirka 38% av babyboomers en hinklista som innehåller resorrelaterade föremål. Undersökningen visade emellertid att i genomsnitt hade endast 25% av babyboomers resorhinklistor slutförts.

Cirka 18% av baby boomers listade Hawaii som deras bästa hinklista destination i USA, följt av Alaska, Kalifornien, Arizona, Nevada och New York. Bland de internationella destinationerna citerade 13% Australien som deras främsta destination, följt av Italien, Storbritannien / Irland och Frankrike.

Getty Images

Vill du kolla Hawaii från din lista i år? Du kanske vill spendera lite tid på att checka ut Costcos resewebbplats - vi hör att de har några bra erbjudanden!

[h / t resor + fritid

Från: Country Living USA