Den här charmiga helgenflykten vänder blomstil till ett modernt accent

Anonim

Läs McKendree

Från ett pastoralt sovrum till ett vardagsrum som spränger med blommor, omvandlas en grekisk återuppväckningshelghem i Darien, Connecticut av Ashley Whittaker till en blommig fantasi. Hör mer från Whittaker om hur hon tacklade varje rum.

6 Foton

Läs McKendree

Vardagsrum

I det solbelysta vardagsrummet i helgen hem ger de Gournay Chatsworth tapeter fjädrande blommor året runt; Banquetten är stoppad i en tweed och den tuftade soffan är i en sammet, både av Clarence House. "Det är ett rum där barnen kan locka på banquetten, eller vuxna kan njuta av en drink före middagen", säger Whittaker.

Spegel från Mr Brown Home.

Läs McKendree

Hörn av vardagsrummet

På ett skirtat bord i ett hörn av vardagsrummet är en Christopher Spitzmiller lampa - med en Bunny Williams hemskugga - i en djupblå som matchar lacken i biblioteket bredvid. Leora Armstrong-konstverket är från Gerald Bland.

Läs McKendree

Frukostrum

I frukostrummet plockar en stansig lykta från Urban Electric Co. upp de skarpa tonerna i blommigt Brunschwig & Fils linne på Oly-stolarna. Babyblå Quadrilles treillage-mönstrade tapetkoordinater med Kravet-faux läder används för att klädda upp stolsätena.

Flätad matta av Serena & Lily.

Läs McKendree

Master Sitting Room

En Phillip Jeffries hamp tapet ger informalitet till mästersalrummet. Fotografi av Yiorgos Kordakis från Voltz Clarke galleri. Skrivbordsstolen är täckt med Quadrille-tyg.

Läs McKendree

Huvudsovrum

Sovrummet är en egen oas, med väggar i Clarence House Arbre de Vie tapeter.

Bord, Hickory Chair. Lampa, Hwang biskop.

Läs McKendree

Pulverrum

"Jag älskar att ta ett mörkt inredningsrum och göra det ännu mörkare!" Whittaker säger om pulverrummet, som är mantlat i Tulu Textiles Balthazar Blue tyg.

Sink, vattenverk. Mirror, Carvers 'Guild. Sconces, Galerie des Lampes.

Se något här du gillar? Kolla in vår shoppingguide för var du hittar den.

Denna berättelse publicerades ursprungligen i mars 2018 av House Beautiful.