Denna bloggers svart och guld badrum makeover är allvarligt drömmande

Anonim

Kasia Fiszer

Inte många människor skulle upptäcka ett vackert kök och vill omedelbart replikera designen i badrummet, men det var precis hur kändisjournalist-vände-interiörbloggen Jess Hurrell hamnade med den här utsökta renoveringen.

"Utgångspunkten var ett kök som jag hade sett av inredningsarkitekter Humbert & Poyet, som hade mässingskåp och en Arabescato marmor stänk tillbaka, " Jess (aka Gold är en neutral) berättade House Beautiful . "Jag älskade kombinationen av naturmaterial och texturer för att skapa något super glam."

Kasia Fiszer

Renoveringen kunde inte ha kommit tillräckligt snart för Jess, som säger att hennes tidigare badrum var "ett tempel att beige". Hon visste att hon ville ha en modern makeover, men hoppades också kunna behålla den viktorianska atmosfären i det sydöstra London townhouse hon delar med sin man och två små barn.

Kasia Fiszer

"Det traditionella Victoria + Albert Baths York Bath som vi valde gör just det och det är elegant men robust form bidrar till att mätta ut rymden, förklarar Jess. Liksom Victoria + Albert Baths Pembroke 52 Basin, plus kranarna och duschhuvudet från Perrin & Rowe.

Kasia Fiszer

Sedan gjorde hon bort med traditionen, målade taket svart och tillagde standout mässing och marmorelement som inte är exakt vänliga för klibbiga småfingrar.

"Det har redan funnits några grumbles [från min man] om hur opraktisk en mässingsfackhet med små barn", erkänner Jess på hennes blogg. "Till vilken jag svarar:" Jag bryr mig inte om du tittar på det! "" Hon har definitivt en poäng ...

Kasia Fiszer

Men åtminstone var de mer budgetvänliga än den ursprungliga designvisionen som hon hade i åtanke!

Hon plockade upp Arabescato Marble Tiles på Topps Tiles för bara £ 27.19 vardera. Lamporna på båda sidorna av Laura Ashley Constance Mirror kom också med eBay för £ 75, och handdukstrålaren uppdaterades med ett par kappor av Farrow & Ball's Off-Black Paint.

Och medan Jess aldrig vågade från hennes syn på badrummet var andra inte alltid övertygade om att alla element skulle fungera tillsammans.

Kasia Fiszer

"Människor var lite chockade när jag sa att jag målade taket svart men det hjälper till att göra det plågsamma taket försvinner och kokar rummet, " förklarar hon.

Hon tog också en annan spelning med dekorativa golvplattor som har en stjärnmotiv.

Kasia Fiszer

"Jag var inte säker på om Bert & May Black Pradena-plattorna skulle bli för mycket, men jag är så glad att jag gjorde det, eftersom reflektionen av dem i mässingsskåpet gör mig väldigt glad!"