Denna $ 150 Walmart-stol är nästan perfekt för denna $ 1,300-version

Anonim

Walmart / Joybird

Ibland ser du en möbel som du helt enkelt måste ha, men det ligger inte riktigt i ditt prisklass. Vi har alla varit där, och det kan vara en utmaning att hitta ett alternativ som faktiskt ligger inom din budget. Den goda nyheten är att om du jagar lite på internet kommer du säkert hitta några stilar som ligger nära vad du letar efter och billigare. Ta den här vackra vingstolen från Joybird, till exempel - om den är utanför din prisklass, kan du fortfarande leta efter mindre.

Joybird

Chandler Wing Chair, $ 1349, Joybird

Joybirds Chandler-vinge stol är en enkel bedövare - den mjuka sammet och de snygga samtida linjerna betyder att det passar in i vilket hem som helst, oavsett vad din stil är. Du kan anpassa den genom att välja från dussintals färger, och priset börjar på $ 1, 349 (det går upp beroende på tyget du väljer).

Nu kanske du inte kan få den här exakta stolen för mindre, men om du vill ha en liknande smak och estetik till en lägre prispunkt, kan du definitivt nå dina inredningsmål. På Walmart hittar du en ganska övertygande dupe (en som är elegant i sin egen rätt!), Ge eller ta några skillnader. Kolla in det nedan.

Walmart

Roundhill Doarnin Velvet Accent Chair, $ 150, 99, Walmart

Walmart-alternativet, Doarnin-stolen av Roundhill Furniture, är nästan exakt samma form, bara lite mindre än Joybird-stolen (endast med 2 tum i djup och ca 5 tum i bredd - det är också något högre). De märkbara stilskillnaderna mellan dem (bortsett från färgalternativen) finns i benen och knapphöjningen, som Walmart-stolen har och Joybird-stolen inte.

Du kan få båda stolarna i nästan samma nyanser av vit och gul sammetstopp. Dessutom finns det fler färger på Walmart i en separat förteckning för stolen, inklusive nyanser av mauve, ljusblå, ljusbrun och grå - alla är färgalternativ för Joybird-stolen också. De kan inte vara samma stol, men de är ganska nära, och ännu viktigare, båda är chica alternativ för ditt hem.