Ta en titt inuti den ikoniska herrgården från "The Bachelor"

Anonim

Getty

Varje säsong av kandidaten börjar samma: Limos full av ivriga kvinnor drar upp till Villa De La Vina (aka Bachelor Mansion) i Agoura Hills, Kalifornien för att träffa mannen i ögonblicket på den släta uppkanten. Sedan gör alla en stunt för att försöka göra ett bestående första intryck. Men efter att de säger "se dig inuti" (så förutsägbar) får de gå upp till den verkliga stjärnan av showen, enligt vår åsikt.

Sedan 2006 har en hel del 11 bachelor- och bachelorprogram varit värd för sina hoppfulla besättningar inom denna 7, 590 kvadratmeter herrgård. Det kan låta som mycket, men när du tänker på hur många människor bor i sex sovrum och nio badrumshem samtidigt, kommer du inse att det inte är det. Enligt Trulia har över 290 deltagare bott i det genom åren och när de gör det, får de bara 253 kvadratmeter bostadsyta i genomsnitt - vilket förmodligen känns ännu mindre när du alla delar samma person.

Bra det finns gott om utomhusutrymme (9, 3 hektar) och en gigantisk pool för att hålla män och kvinnor underhöll. Hemmet är för närvarande på marknaden för 7, 4 miljoner dollar och efter att ha kollat ​​på detaljerna måste vi erkänna att det finns mycket du inte ser på TV. Till att börja med, vem visste att det fanns ett chevronmönster på köksområdet? Och varför ser vi aldrig någon spela piano i vardagsrummet?

Ta en titt och se själv:

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

h / t Trulia