De smygande sakerna som din favoritfärg säger om dig

Anonim

Söt i rosa? Här är vad vi tycker.

11 Bilder

Francesco Lagnese

Rosa

Medan denna charmiga färg talar till din fantasifulla sida, låter du inte det förmörkas din styrka. Det kan bero på att ha en kärlek till rosa är en av de oskyldiga saker som får en konstigt stark reaktion (och dom) från andra. Du kan mer än tysta kritikerna med ditt självförtroende.

Getty ImagesAdam Gault

Grön

Cool och analytisk, du tenderar att ta ett slag och undersöka den rationella sidan av saker innan du reagerar emotionellt. (Du är också den person som kan imponera med beräkningar i ditt huvud.) Men du kan uppskatta skönhet, med början med de enklaste sakerna i världen runt dig.

Getty ImagesLynneChun Chun / EyeEm

Gul

Du har inget emot att det är cliche: Du är en snygg och optimistisk person. Du tror att det "tar alla sorters", och känner att livet är för kort för att bli mired i småaktigt drama eller dom. Naturligtvis har du inget emot en bra skvaller. Sammantaget är du en värdig vän till alla.

Victoria Pearson

Svart

Du är en djuptänkare som läser in allting. Medan dina gothår kan vara ett avlägset minne (eller inte), skakade du aldrig riktigt på den konventionella brasidan av din personlighet. Du kan inte förstå varför någon bara vill passa in när de kan stå ut - oavsett om det är genom inredning, mode eller ens på arbetsplatsen. Varför vara tråkig?

Getty ImagesAdrienne Bresnahan

Orange

Din klockan 10 är andra människors middagstid. Du är uppe före soluppgången och behöver inte vara beroende av koffein sedan college - och även det var bara under finalen. Energisk? Ja. Men du är också mycket organiserad, effektiv och detaljorienterad. Du märker alltid när en vän får en hårklippning.

Ngoc Minh Ngo

Lila

Konstnärlig och mycket kreativ, du är själva definitionen av en "maximalist". Du tycker om att omge dig med massor av saker: souvenirer från resor, minnesmärken från det förflutna och massor av böcker. Till dig har även vanliga föremål något anmärkningsvärt att fira, och det smärtar dig när andra inte förstår. Det är särskilt svårt för dig att declutter.

Getty ImagesLarry Washburn

Röd

Naysayers kommer att kalla dig "intensiv", men vi föredrar att säga "passionerad". Du bor inte lätt och visar stolt (och delar) dina känslor med någon. Det betyder att du enkelt gör vänner, men också fiender. Har du något emot det här? Inte det minsta. Du skulle hellre veta att någon inte är värt din tid precis utanför flaggan.

Trevor Tondro

Blå

Blå är ofta "ying" till din "yang". Du graviterar mot den lugnande färgen som ett undermedvetet sätt att balansera ditt upptagna liv. Du är gregarious, hårt arbetande men framför allt överskattad. Du vill aldrig släppa andra och känna dig dålig när du inte kan komma igenom för någon annan.

Getty Imagesmichellealbert

Brun

Du är en sällsynthet: en av de få som förstår brutets dygder. För dig är denna färg lika viktig som bördig jord, rik på karaktär som rustikt trä och tröstande som din favorit läderstol. Du är otvetydigt inåtvänd, föredrar bolaget med böcker, natur och kanske en verkstad istället för en hög parti. Men du är inte minst självmedveten om det. Du vet vem du är och har en styrka som står över för alla som möter dig.

Reed Davis

grå

Du ser fram emot framtiden istället för att bli mired i nostalgi. Det är inte så att du saknar känslor. Du skulle bara vilja omfamna de möjligheter som imorgon ger (och all teknik som ska komma). Även om du är praktisk framför allt, uppskattar du elegans. För dig betyder det rena linjer, graciösa proportioner och den lugnande geometrin i modern design.

Amy Neunsinger

Vit

Ditt hem återspeglar lugn - och ordning. Inget glädjer dig mer än att ha en plats för allt och allt på plats. White lyfter just den omsorg du lägger in i ditt liv, från de orörda arken i ditt avkopplande sovrum till de perfekta tunnelbanorna i köket. Även om du verkligen är en perfektionist, är du också ganska känslig. För detta ändamål hjälper vitt dig att varva ner, vilket ger ditt öga (och sinne) en paus.