Det minsta hemmet till salu i San Francisco är liten levande klar rätt

Anonim

Redfin

Om vi ​​sagt det en gång, har vi sagt det en miljon gånger: Fastigheter i San Francisco är dyra. Och tyvärr är det sant även om du är villig att gå super liten. Fall i sak: Det minsta hemmet på marknaden just nu är en bungalow på 577 kvadratmeter och det går för 649 tusen dollar.

Men bara för att det är liten betyder inte att det inte är mäktigt. Stugan levereras med en vit staket staket ut framför som omsluter en privat yttergård. Och bakgården sportar en privat däck och uteplats som är en underhållare dröm gå i uppfyllelse. Trots allt valde de flesta Kalifornien västkusten för vädret, så dessa lyx är oslagbara.

Och insidan är inte något förtjusande, om du frågar oss. Den har en vedeldad spis i vardagsrummet, nya trägolv (swoon) och jämn kronformning. Väggarna är målade i mjuka pastellfärger som lägger upp det lilla utrymmet, utan att det känns trångt, som mörkret nyanser tenderar att göra. Det enda undantaget? Köket är en ljus och rolig vatten som bara gör oss den minsta biten (okej, mycket) avundsjuk.

Ta en titt:

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

[h / t Curbed