Små accentbord Varje rum behöver

Anonim

Victoria Pearson

Uppdatera ett tråkigt rum med ett litet accentbord. De tar inte upp för mycket utrymme och de är ganska snygga också.

12 Foton

Victoria Pearson

Trumbord

Två afrikanska trumbord tar platsen för ett stort soffbord framför Ralph Lauren-soffan i Ken Fulks Napa Valley-vardagsrum. "De är bättre för trafikflödet än en av de stora knäknockarna, och flyttas lätt till var vi behöver dem", säger Fulk. De galvaniserade stålfranska bistrostolarna runt det gamla matbordet är från Sundance-katalogen.

Jonny Valiant

Vit Accent

En liten vit accentbord håller en knoppvas. "Det här vardagsrummet handlar om färgglada accenter. Även om det finns mycket färg, tar det en baksät. Basfärgen är vitvit väggar, vit spis, vit sektion - så det är lättare att vara runt det hela dagen" designern Mona Ross Berman säger om ett New Jersey-strandhus.

Jonny Valiant

Sofistikerad

En Alton-stol från Dennis Miller är ihopkopplad med ett Bell-bord från Avenue Road i mediarummet i en lägenhet i New York City dekorerad av Jamie Drake. Greg Lotus modefoton hänger på väggar målade Dark Harbor av Benjamin Moore i Aura, med en specialitet finish av Jonathan Kutzin of America Painting. Arabelle Taggart kudde i Mascara tyg av Stark.

Eric Piasecki

Glamorös

I vardagsrummet i ett Chicago Townhouse dekorerat av Steven Gambrel, lägger ett litet accentbord ett visuellt intresse. Väggar i Phillip Jeffries Amalfi-silke är en varm bakgrund för en Jansen-stil soffa täckt i Traviata sammet från Clarence House. Gardiner i Isabeau och Wye mattan, båda från Stark.

Francesco Lagnese

Garden-inspirerade

Inne i den delvis slutna verandaen på en Watch Hill, Rhode Island, inredd av Tom Scheerer: en all-weather vicker soffa och stolar och ett rotformigt trädgårdssäte, allt från Treillage, ovanpå en Couristan inomhus / utomhus matta.

Spiral-Base

I vardagsrummet av ett London Townhouse dekorerat av Rob Southern är ett spiralbaserat bord av Mrs. MacDougall från Donghia både elegant och lekfullt.

Thomas Loof

Silver

Ett silver-hued accentbord lägger lite gnista till ett elegant och klassiskt badrum i ett Nashville-hus dekorerat av Markham Roberts. Vattenverkets Boulevard fixturer kompletterar marmorbadkaret. Takfäste, Chameleon Fine Lighting.

Victoria Pearson

Twin Bord

Små bord är perfekta för att vila en kopp kaffe eller tidningen. En fönsterplats i vardagsrummet i Newport Beach, Kalifornien, strandstuga dekorerad av Peter Dunham är stoppad i Pacific Blue Lido Chenille från Dunhams textil linje. Unlined naturliga vävda nyanser filtrerar ljuset. 1950-talet franska vägglampan är av Pierre Guariche.

Brian Doben

Kompakt lagring

I sovrummet i en Manhattan-lägenhet utformade designer Philip Gorrivan nattbord med bekväma utdragshyllor. Vintage italiensk lampa med tunt tyg på skuggan.

Lisa Romerein

Mässing

I ett gästrum i ett San Francisco-radhus dekorerat av Benjamin Dhong, en Ceylon et Cie Chinoiserie-dagbädd - inspirerad av Thomas Chippendales mönster - och de Gournays tidiga utsikt över Indias tapeter är en "teaternos till Raj." Josephine stol, restaurering maskinvara. Hans Barbell mässbord av Jonathan Adler.

Trio av tabeller

En trio av små tabeller tjänar som ett soffbord i en södra Kalifornien ungkarlkudde dekorerad av Parrish Chilcoat och Joe Lucas. En högt anpassad bokhylla ankar vardagsrummet hörnet. "Alla stora rum behöver något högt", säger Lucas.

Hämta utseendet

Bläddra bland 101 små tabeller här >>