The Shotgun House från "Fixer Upper" kostar nu nästan $ 1 miljoner

Anonim

Airbnb

Om du vill bevaka befogenheterna Chip och Joanna Gaines, behöver du bara titta på prislappen på det här huset. Kraftparet bakom Fixer Upper gjordes över detta 1.050 kvadratmeter hagelgevärshus tillbaka 2015 för säsong tre. När inköpet föll 1920-hemmet och kostade en mödlig $ 28.000. Efter att ha investerat $ 130, 000 i renoveringen, var det bara listat för en förvånande $ 950, 000.

Före och efter

Waco Trib / Instagram

Ja, nästan 1 miljon dollar. Men vissa människor är inte övertygade om att egendomen faktiskt kommer att sälja för det priset, vilket skulle vara 905 dollar per kvadratmeter - e speciellt eftersom genomsnittet per kvadratfot i Greater Waco-området sträcker sig från bara 100 till 200 dollar. Men andra tycker att villaägare, Cameron och Jessica Bell, är på något, eftersom deras hem ligger inom gångavstånd från Magnolia Market, vilket gör det till den ultimata platsen för Fixer Upper turister.

Faktum är att klockorna har använt sitt hem uteslutande som en hyra egendom (trots Gaines önskemål) sedan deras episod aired. De hyr ut det för $ 325 per natt och har enligt uppgift $ 40.000 i bokningar på kalendern just nu, vilket bara visar att det kan vara en mycket givande investering.

Även om du lägger bort det, är det svårt att debattera att hemmet är en snålare, inifrån och ut. Gaines gjorde detta lilla utrymme till ett superfunktionellt familjehem, med början genom att lägga till 20 meter höga tak i vardagsrummet.

Chip och Joanna har också lagt ett loft på baksidan av hemmet (över sovrummet och badrummet) för ett bonusrum. De lagde till trappsteg som kan höjas och sänkas som en dragbricka, så när ingen är på loftet kan trapporna stansas ut ur vägen.

airbnb

airbnb

airbnb

Även om den nuvarande prislappen är ganska brant för ett litet hem, är det ingen tvekan om att det finns en Fixer Upper fan där ute som tycker att bo i ett Chip och Joanna mästerverk är ovärderligt.

h / t Waco Tribune-Herald