Revealed: Pantone färgerna som kommer att träna i 2018

Anonim

Vi omfattar fortfarande Greenery (årets 2017 Pantone-färg) på alla möjliga sätt, och vi har redan mer inspiration att fundera över för det kommande året. Se: 2018 färgprognosen är här.

På International Home + Housewares Visa denna vecka avslöjade Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, vilka färg- och designtrender vi kan förvänta oss nästa år, och det verkar vara något för nästan alla.

"Metallics vi vet är klassiska, men de har verkligen gått över i neutralt, " sade Eiseman. Hon förutspår också en fortsatt infatuation med iridescence, eftersom "det mänskliga ögat absolut inte kan undvika" något pearlised eller genomskinligt.

En annan framstående trend kommer att innefatta en rörelse till intensiva färger i stället för pasteller - musik till öronen för ljusa färgälskare. Intense färger verkar vara en naturlig tillämpning av våra intensiva livsstilar och tankeprocesser idag, sade hon.

Klar för att starta färgscheming för 2018? Läs vidare för de åtta paletterna du kan förvänta dig att se nästa år med kommentarer från Eiseman.

Resursfullt: Denna palett består av kompletterande blå och orange färger. Det här är en ganska intressant färgkombination, säger Eiseman. "Det kombinerar varma och kalla toner som du bara inte kan undvika att titta på den."

Verdure: Vegetabiliska färger som selleri kombineras med berry-infused purples och äggskal blå, symboliskt för hälsa, i denna palett.

Lekfullt: Tänk "Minions" - ljusgul, lime popsicle och allt annat kul tillsammans för detta färgschema. "Människor behöver stanna och le, " förklarade Eiseman.

Diskretion: Playfuls alter ego. Subtila nyanser som Elderberry och Hawthorne Rose erbjuder en ny känsla av styrka. Eiseman sa att rosa har utvecklat mer kraft än någonsin tidigare.

Fördjupad: Med varma jordiska nyanser som Cornsilk Yellow blandar med rosa toner, når denna palett ut och omfattar många olika kulturer. '

Inveckladhet: En palett av neutrala metallics (aka, de "nya neutralerna") med accenter av dramatisk Holly Berry Red and Yellow Sulphur.

Intensitet: Detta är en eklektisk blandning av färger som framkallar en känsla av styrka, kraft och sofistikering, alla balanserade med svart och guld.

TECH-nique: Ljus turkos, rosa och lila färger förankrade med Brilliant White och Frosted Almond neka till teknik. Den här paletten handlar om nyanser som verkar skina inifrån.

h / t: Lägenhetsterapi

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk

Från: ELLE Decor US