Fastighetsbröderna krossade bara våra små husdrömmar

Anonim

Getty / Creative Cottages

Om du har fallit huvudet över klackar för ett litet hus, har Property Brothers något att berätta för dig, och det är inte bra. Faktum är att fastighetsguruer kommer att krossa dina nedsänkande drömmar under sina gigantiska 6'5 "ramar med en solid en-två slag.

"Problemet är att små hus inte överensstämmer med kod", berättade Drew Scott för Omaha World-Herald . Lägger till Jonathan, "Du ser inte mycket små hem inom kommunerna eftersom de är olagliga."

Bröderna har rättvis självklart. De flesta städer och län har begränsningar av minsta storlek, för att inte tala om problem med tillgång till vatten, avloppsvatten och andra verktyg. Men byggnadstillstånd åt sidan, HGTV-värdarna insisterar på att småutrymmena inte är praktiska heller.

"Det är bra om du vill ha något som är typ av en resebiljare, något sådant, men att faktiskt tänka på att bo i ett litet hem, det är inte möjligt för de flesta familjer, " sa Drew. "Ditt hem är tänkt att göra ditt liv enklare, och jag tror att utmaningen är en hel del de som verkligen inte gör små hem, det gör de faktiskt mer komplicerade."

Och han talar också av erfarenhet. De stora tvillingarna tillbringade nyligen natten i 200 kvadratmeter stuga som en del av HGTVs webbserie Tiny House Arrest. Efter att ha sett sina nya grävningar frågade Drew, "Var är resten av huset?"

Så hur ser ett drömhem ut för Property Brothers? Deras väsentliga bekvämligheter inkluderar gott om köksdiskutrymme, en master svit och ett garage med två bilar, bara för att börja med. Nej, de kommer inte att minska ner från deras 5 400 kvadratmeter Las Vegas herrgård (med en två våningar vattenrutschbana!) Helst snart.

[h / t Omaha World-Herald