Prins Harry och Meghan Markle har fotograferats tillsammans för första gången

Anonim

Getty Images

Sedan deras romans tillkännagavs i förra månaden har världen tittat på den utvecklande relationen mellan prins Harry och Suits skådespelerska Meghan Markle med fascination.

Men medan denna nyfikenhet nått extrema nivåer, vilket i vissa fall vänder sig till trakasserier - vilket gör att prinsen släpper ut ett ovanligt uttalande som ber alla att lägga av sin nya flickvän och hennes familj - verkar paret bli mer och mer bekvämt med att offentligt visa sitt förhållande .

Harry och Meghan har publicerats för första gången offentligt denna vecka, enligt The Sun, som de tog en resa till teatern i Londons West End för att se spela Peter Pan Goes Wrong. Paret var glad att visa sin kärlek offentligt och gick hand i hand genom Piccadilly på väg till showen.

WORLD EXCLUSIVE: Prince Harry har fotograferats med Meghan Markle för första gången //t.co/XurKUPYtxJ pic.twitter.com/D8rXXOVO4d

- Solen (@ TheSun) 15 december 2016

Enligt en källa, medan Harry är orolig för att upprätthålla parets integritet, vill han inte låta det hindra dem från att göra normala saker som människor i relationer gör. Insidan berättade för The Sun : "Harry har sagt att hans integritet är viktigt för honom, men de är helt klart inte rädda för att ses offentligt tillsammans."

Meghan Markle starring som Rachel Zane i kostymer.

Getty Images

Samma källa har visat att paret tar sitt förhållande, vilket rapporteras ha börjat i juni, mycket allvarligt. "De är helt klart galna över varandra och har sagt till vänner att de är mycket kär, " sa källan.

Getty Images

Medan kvällens teaterutflykt var första gången paret har bildats tillsammans - och du kan se de här bilderna - de upptäcktes också att få ett julgran tillsammans i Battersea Park.

Arbetare Ollie Wilkinson berättade för BBC vad som hände när paret kom för att köpa ett 6-fots träd, och han erbjöd Meghan viss mistelta. "Jag sa" vill du ha den här misteln "och hon [Meghan] sa" ja det skulle vara bra. "

"Han [Harry] klämde sedan en av bären på den och var som" Jag tycker det här är konstigt "och då var hon som" åh, jag gillar det verkligen ".

"Sedan gick han av med trädet på axeln och höll handen och hon höll en massa mistelte i sin andra hand."

Åh, det gör att du känner dig varm inuti, eller hur?

Låt oss hoppas att Meghan och Harrys förhållande fortsätter annorlunda än hur det började, utan den intensiva integritetsinvasionen. Eftersom de verkar trevligt tillsammans, skulle du inte hålla med?

Från: Cosmopolitan UK