Ananas Jack-o-Lanterns är de bästa sakerna sedan Piña Coladas

Anonim

Ananas kanske inte är det första som kommer att tänka på när man tänker på att dekorera idéer till Halloween, men det visar sig att frukten fungerar ganska bra som ett tropiskt alternativ till den traditionella pumpan jack-o-lyktor.

Behöver du bevis? Under ledningen till årets skrämmande årstid har människor delat bilder av dessa spikhåriga fellor på sociala medier.

Ananas Jack-o-Lantern //t.co/ruRsDwQxT2 pic.twitter.com/3gucGJwXRf

- Pretty My Party (@PrettyMyParty) 2 oktober 2016

Och som foto bevis från förra året antyder, ananas lyktor gå ner bra på en fest också. Särskilt om du serverar piña coladas ...

Medan deras prickiga exteriörer betyder att carvingalternativen är ganska begränsade - en triangulär ögon och näsa ser ut som om det är den enklaste designen att gå för - processen är inte för svår enligt denna YouTube-video.

När du har huggit av toppen rekommenderar vi att du använder en ananasskärare för att ta bort fruktens insida, då behöver du en kniv för att hugga ut ansiktet och ett teljus för att placera i mitten.

Som handledningen varnar kommer ananasversionen inte att vara så lång som en pumpa, men dess söta arom är säker på att luktar ganska bra. Och om man försöker ananas trenden gnistor en uppmaning att experimentera den här Halloween? Tydligen kan peppar-carving görs också ...

Från: Cosmopolitan UK