Mönster fyller ett traditionellt hem i Greenwich, CT

Anonim

Thomas Loof

I denna traditionella nya Greenwich, Connecticut, började designen med tyger och mönster, mönster och fler mönster.

13 Foton

Thomas Loof

Ett traditionellt (men nytt) vardagsrum

Vardagsrummet är indelat i olika sittplatser för att få det att känna sig mer mysigt och intimt. Fortunys Scheherazade ljuskrona bringar taket ner och lägger till värme. Designern begränsade paletten till brunt och vitt så att rummet inte skulle känna sig formellt. Vingstolsduk är Claremont's Makeba i carob. Marockansk matta från Beauvais mattor. Målning över eldstaden är av Ellsworth Kelly; målning över konsolen av Judith Eisler.

Thomas Loof

Art Deco Vibe

Art deco valnöt stolar från 1940-talet omger ett 1950-talet Queen Anne-stil spelbord framför ett vardagsrumsfönster. Mattan är av Beauvais Carpets.

Thomas Loof

Ett mycket smart bibliotek

Biblioteket, en mysig mix av klassisk, modern och asiatisk design, är avsedd att vara en mörk, djärv kontrast till det ljust vardagsrummet. Metal zigzag bordet är en italiensk del av 1970-talet.

Thomas Loof

En stor trappa

Ett åttkantigt mittbord skirted i Claremonts Serge Antique med elfenbenskläder mjukar upp det stora öppna utrymmet i posten. Louis XVI-stil silverpläterad lykta är från Todd Romano; Den österrikiska fåtöljen, från Sentimento Antikviteter; Den georgiska stilbänken, från Florian Papp.

Thomas Loof

En Blå Matsal

Cool blå blandad med varma trätoner, vit trim och mässingslampor skapar en ren elegans i matsalen. Stolar av Liz O'Brien Editions "är bara avsedda att sitta i." Mughal Lattice matta är från Beauvais.

Thomas Loof

Ett mönsterfyllt familjerum

"Vi behövde ge familjen rum sin egen identitet för att skilja den från det öppna köket, " säger Papachristidis. "Så vi använde en hel del tyg och målade väggarna mörkbruna." Club stolar är täckta i franska Stripe i blå / grå av Kathryn M. Ireland; kuddar på Bielecky Brothers käppstol är Jaspers livets träd i salvia; soffor finns i Blandford i Old Blue av Colefax och Fowler genom Cowtan & Tout. Gardiner är Kasari ikat i Palm från Schumacher. Rug av Beauvais.

Thomas Loof

En kockens kök

"Köket är ett ljust, praktiskt rum för en familj som gillar att laga mat", säger Papachristidis. "Lyktorna är genomskinliga, så de blockerar inte vattnet."

Thomas Loof

Ett parisiskt gästrum

En spegel från Paris hänger på en gästvägg som omfattas av Rose Tarlows bambu.

Thomas Loof

Ett Regal Master Bedroom

Lord Mountbatten Tester Bed i sovrummet är från British Khaki Collection. Sunburst-spegel från John Rosselli Antiques.

Thomas Loof

Vackra sängkläder

Sängkläder i sovrummet är egyptisk bomull sateen från Ann Gish.

Thomas Loof

En mysig fönsterfönster

Sovrummet fönsterfönster.

Thomas Loof

Bara en hint av mönster

I masterbadet, ett klassiskt badkar av vattenverk. Chinoiserie tapet är Nostell Priory av Zoffany.

Thomas Loof

En solig altan

"Den utemöblerna är mördare", säger designer Alex Papachristidis. "Klassiska former i stor skala håller sina egna mot högt tak och stor utsikt." Beaufort matsalar och Skye matbord från McKinnon & Harris.