En bokhylla, stilade 3 sätt

Anonim

Heder av Nyfiken Detaljer

Det är lätt för någon bokhylla att slarvigt ackumulera högar fyllda med böcker, papper eller andra odds och slutar. Men med en liten bit av tanke och styling know-how kan en bokhylla gå från disheveled till magazine-ready. Den här enkla handledningen från Curious Details blogger Becki Griffin visar hur hon gav några enkla vita kökshyllor tre olika country-chic uppdateringar.

1. Feature Seasonal Picks

Även om du enkelt kan dekorera en bokhylla för att matcha en viss semester, kommer dina stylingarbeten att ha mer livslängd om du väljer att hålla sig till ett säsongsbetonat tema istället. Bokhyllan ovan är Beckis höstbokhylla, som skiljer meningsfulla minnessaker med roliga accenter, som små vita pumpor, inramade pressade löv och vete bundet snyggt tillsammans med ett band. För en fjäder-temat bokhylla, överväga att placera hortensior på hyllorna eller göra en snygg papper-mâché markeringsbrev.

2. Välj för funktionsstycken

Snarare än att avlägsna dina iögonfallande apparater och bordsdukar till ett skåp eller skafferi, visa dem på en öppen hylla. Här fungerar en vintage silverbricka bra som en ankarbit (som också bekvämt täcker ett eluttag) och en korgkorg innehåller pressade vita servetter.

3. Gå till köksvänliga accenter

Placera en ramad tavla på en större hyllplan och använd den som en plats för att notera allt från viktiga noteringar till köplistor (se ovan). Lägg sedan till objekt som du tycker om att hålla inom armarna, till exempel burkar, kakor och saxar.

Besök nyfikna detaljer för att få hela handledningen.

NÄSTA: 7 saker du behöver på din bokhylla »

Mer från Country Living:
• 20 briljanta idéer för bokhyllor
• Hur man utformar en bokhylla
• Anpassa en bokhylla för mindre än $ 10


Från: Country Living USA