Den dyraste Disney Theme Park kan överraska dig

Anonim

Tyvärr är den lyckligaste platsen på jorden inte ledig. Medan många föräldrar ser fram emot att ta sina barn på en gång i livet för en av Disneys magiska temaparker kan kostnaden för biljetter till flera personer och flera dagar öka snabbt. Men visste du att inte alla platser kostar samma sak?

Om du vill besöka den nöjespark som kostar minst, vågar du till Disneyland Paris, där inträde endast kostar $ 153 för en familj på fyra. Det är ganska en stjärna jämfört med den dyraste, vilket är Walt Disney World Orlando på $ 382 för samma antal biljetter. Även Disneys nyaste park i Shanghai (som just öppnat förra veckan!) Är pricier än Paris på 198 dollar.

Ta en titt:

Visst, de mest och minst dyra parkerna har en brant prisskillnad på 228 dollar, men när du har en faktor i flyg och logi kan det inte göra så stor skillnad. Och när det gäller storlek, det finns ingen slå Orlando, som har fyra nöjesparker (jämfört med paris två). För att inte tala om de 27 semesteranläggningarna, två vattenparker, golfbanor, camping och shoppingkomplex.

Men det är verkligen som att jämföra Mickey till Minnie. Tror du verkligen att du kan välja en favorit mellan dessa två kända möss? Vi kan inte.

[h / t pengar

Från: Bra Hushållning USA