En Modern New York Loft Lägenhet

Anonim

Francois Dischinger

Med storskalig tapeter, små möbelgrupperingar och roligt mönster gör inredningsdesignern Steven Sclaroff ett öppet New York loft som känns som hemma. För mer dekorativa idéer läs en intervju med designern.

14 Foton

Francois Dischinger

Ett ljust rött badrum

I TriBeCa-loftet, som modedesignern Beth Blake delar med sin man och två barn, täckte designer Steven Sclaroff badrummet i en ljus tapeter "i anda av förbenet", Jardin Chinois av Christopher Norman. Vattenverkets klassiska rektangulära badkar är inslaget i solid teak.

Francois Dischinger

Ett gleamingbad

Vattenverk Industrial Luxe fixturer glöder med solid teak.

Francois Dischinger

Banan-bladmurar

Designer Steven Sclaroff papper väggarna och dörren till den lilla vestibulen i Martinique, Hinsons ikoniska bananbladsmönster som är praktiskt taget synonymt med Beverly Hills Hotel: "Den stora skalan sköt nästan dig från det avgränsade utrymmet in i loftets öppna utrymmen. "

Francois Dischinger

En vardaglig vardagsrum

En hörn soffa i Holland & Sherry Fustian corduroy omfattar det vardagliga vardagsrummet, under en Barnaby Furnas målning. Chuck Closes självporträtt blickar från en 1920-talet: "Jag är en stor fan av easels", säger Sclaroff. "De tar konst på väggen och gör det nästan till skulptur - det sista som de flesta människor samlar, för att det är det dyraste." Han utformade soffan, reproduktion Ernest Schwadron stolar, matta och soffbord.

Francois Dischinger

Plaid Stolar

I ett av de två levande "rummen" som definieras av möbelgrupperingar längs framfönsterväggen, möter amerikanska vintagestolar i Holland & Sherry Cottage Tweed en italiensk soffa från 1960-talet i Clarence House Mistolino. Förankring av ena änden av rummet, hänger Hans Op de Beecks vattenfärghjort över en eboniserad 1960-tals konsol från Sclaroffs eponymous store. Kamelgardiner i Coraggio-kashmir ger bakgrunden till en stålskulptur av William J. O'Brien, BDDW Tripod-lampor och en meangerie av giraffer från italiensk mässing av 1970-talet.

Francois Dischinger

Ett New York Kök

Det öppna köket står i full bild av ingången och de viktigaste vardagsrummen. Mellan sub-Zero-kylskåp och Wolf-serien glider tiki-barstolar på 1970-talet under en ö fylld med honad Carrara-marmor. Skivorna är toppade med fast teak; båda är av Horizon Fine Design. Golv är ebonized wide-plank ek. Takfästen är vintage.

Francois Dischinger

En modern matplats

Posten öppnar direkt in i matsalen, som tvingar de två bostadsområdena. En Tobin matbord dubblar som ett mittbord och Joaquim Tenreiro's Itamaraty stolar sticker ut mot originalgjutna kolonner och ett Robert Rauschenberg-skärmtryck. Golvet är bredplanka ek, färgad ibenholt.

Francois Dischinger

Djärva och djärva färger

Djärva primärfärger och geometri passar in i gästrummet, där blixtlås av Donald Moffett utspelar sig ovanför en anpassad huvudtavla i GP & J. Baker's Pillar, ett Anni Albers-inspirerat mönster. Kontrastrika mörka accenter inkluderar det svarta linnet på utsidan, ramen för en fransk löstag i 1930-talet (i Lee Jofa Madison Plaid), sängkammaren från Steven Sclaroff och ett av ett par "crazy bronze Atlas lmaps": något du förmodligen inte skulle köpa, men heirlooms så humerösa du måste behålla dem. " Pillow Shams är från Olatz Roma Collection.

Francois Dischinger

En lekfull Nursery

Nursery väggar är stoppade i Marimekkos lekfulla afrikanska kuningatar.

Francois Dischinger

Färgkoordinerad bokhylla

Dagslys filtrerar genom den genomskinliga badrumshyllan.

Francois Dischinger

Ett uppklädd sovrum

En 1970-talet Kreiss-huvudbräda i Clarence House's Flowering Quince klär upp sovrummet, liksom Blakes samling av vintagebroderade fotpallar och kuddar. "Rummet gick en liten girly, men den Rorschach-liknande konsten av Adam Helms drev den i andra riktningen, " säger Sclaroff.

Francois Dischinger

Needlepoint Birds

Needlpoint fåglar pryda en master bedroom footstool från Paul Smith.

Francois Dischinger

Spegel

Antika spegelpaneler på sovrummets mega-armoire reflekterar gardiner i Holland & Sherry seersucker.

Francois Dischinger

En bekväm plats

Symmetriskt arrangerade på en anpassad Dolma Rug, en vintage läder-och-mässing Jacques Adnet tidningen bord och två 1950-talet amerikanska Mahogany slutborden förbättra den bekväma urbaniteten i denna vardagsrum. medan en 70-tommers vinylstegstol slår en lättare anteckning.