Meghan Markles favoritskönhetskostnad kostar mindre än $ 15

Anonim

Getty Images

Fråga en A-listare vilken skönhetsprodukt de svär på och svaret är rutinmässigt förutsägbart. En lyxig ansiktsgrädde, en basal läppbalsam eller en produkt som de betalas för att marknadsföra (rättvis nog). Därför är det så uppfriskande att du hör Meghan Markles kärleksdeklaration för en specifik Nivea body lotion.

"Jag använder det här religiöst", berättade hon skönhetsbanter av NIVEA Q10 Firming Body Lotion. "Det är ärligt min favorit lotion på marknaden, det är så överkomligt, och får min hud att se ut och bli fantastisk. Jag skulle köpa ett fall av det här i taget om jag kunde hitta den."

: $ 11, ulta.com

Markle berättade också The Express att hon har "använt det sedan skolan", år innan hon landade sin roll i kostymer och träffade prins Harry självklart.

Prisvärd, det är det verkligen. Flaskan kommer in på $ 11 per pop. Men hennes bästa skönhetstips - som hon gav The Express - kostar ingenting alls.

"Den första är att dricka mycket vatten - det förändrar hur du ser ut, " sa hon. "Men jag glömmer ofta att göra det för att jag föredrar vin!" Gör vi inte alla

"Den andra är att le, för alla ser snyggare ut när de ler."

Titta på: Bakom kulisserna med Meghan Markle på "Good Housekeeping" täckskytten

Från: Harper's BAZAAR UK