Meghan Markle ger rörande tal vid hennes Cookbook Launch Party

Anonim

Getty ImagesBEN STANSALL

Hertiginnan av Sussex har lanserat sitt första projekt - en kokbok skapad med kvinnor från Grenfell Tower community - med prins Harry och Doria Ragland vid hennes sida.

En marknad byggdes på platsen i Kensington Palace för specialevenemanget, där Markle presenterade sin mamma och make till kvinnorna från Hubb Community Kitchen som hon har jobbat med i år.

Meghan talar i 3 minuter utan anteckningar eftersom hon tackar kvinnorna i #hubbcommunitykitchen för "hennes första projekt" pic.twitter.com/wismMJDg9W

- Chris Ship (@chrisshipitv) 20 september 2018

Innan lunchen serverades, talade Markle passionerat om att skapa boken, med titeln Together. I videofilmer som delas av kunglig korrespondent Chris Ship, kan hertiginnan ses som ger sitt tal utan anteckningar, medan Harry och Doria tittar stolt.

Mer av talet Duchess of Sussex om #Grenfell kokboken. "Det har varit ett enormt kärleksarbete", sa hon.
Prins Harry tittade på - stolt ... pic.twitter.com/0h8SnPeta9

- Chris Ship (@chrisshipitv) 20 september 2018

Markle sade att man hade adresserat gäster från lokalsamhället, utgivaren och företrädare för Al Manaar Muslim Cultural Heritage Center och Royal Foundation, och hade lanserat boken "ett enormt kärlekens arbete" under de senaste nio månaderna.

Med hänvisning till sitt första besök i gruppen tillbaka i januari sa hon: "Jag hade just flyttat till London och jag kände mig så omedelbar omhändertagen av kvinnorna i ditt kök ... med din värme och vänlighet ... och också att kunna att vara i denna stad och att se i det här lilla rummet hur multikulturellt det var ".

Getty ImagesBEN STANSALL

Hon tillade: "Vi kan se bara om några dagar tillsammans - och boken är inte ens ut ännu - vad du har kunnat göra. Det är ett testament till vad det betyder för människor och jag är så stolt över dig ".

Fans på Twitter var också imponerade av Markles tal. "Hon talade från hennes hjärta, " skrev en kommentator. Att vara passionerad om ditt projekt är vad det handlar om, sa en annan.

Getty ImagesBEN STANSALL

För Ragland, som inte har blivit offentligt med Markle sedan det kungliga bröllopet i maj, var det ett särskilt speciellt ögonblick. Enligt kunglig korrespondent, Rebecca English, när stolen för utgivaren Penguin Random House berättade för Ragland, måste hon känna "mycket stolt" av sin dotter, svarade hon: "Head over heels".

PRE-ORDER NU "Tillsammans: Vår gemenskap Kokbok"

Från: ELLE UK