Maine och Massachusetts Vill du Ditch sommartid för bra

Anonim

Getty Images

Några New Englanders är sjuka på att titta på solnedgången före middagen.

Statliga lagstiftare i Maine och Massachusetts överväger motioner att lämna den östra tidszonen och ansluta sig till Atlantic Time, en zon som används av Kanadas östra provinser och Puerto Rico, NBC News reports. Flyttningen skulle innebära att staterna inte skulle "falla tillbaka" (eller sätta klockorna tillbaka en timme) som resten av östkusten den 5 november, men skulle förbli på sommartid (DST) - sluta effektivt deras DST-efterlevnad eller körs på "helårs sommartid", som NBC kallar det.

På den kortaste dagen på året sätter solen på 4:11 i Boston och 4:04 i Portland, Maine. Antagande av Atlanten skulle ge boende en extra timme av solljus.

Förändringen kan ha utbredd hälso- och ekonomiska fördelar, hävdar folkhälsovården Tom Emswiler, vars 2014 Boston Globe op-ed citerade en New England Journal of Medicine-studie som visar en ökning av hjärtattacker varje år efter "våren framåt" -start av DST.

Emswiler är nu en del av Massachusetts-panelen och tittar på den potentiella övergången till Atlanten. Kommissionens andra rapport om frågan kommer att vara upp till omröstning den 1 november, då det kan gå före lagstiftare, en talesman för den demokratiska staten senat som övervakar översynen, Eileen Donoghue, berättade NBC News.

En liknande proposition passerade i Maine tidigare i år, men senaten fastställde att invånarna måste rösta om förändringen i en folkomröstning som "bara skulle kunna utlösas av grann Massachusetts och New Hampshire också ändra sin tid", enligt Quartz . Massachusetts-kommissionen varnade också för att dess stat inte kan agera självständigt, eller det skulle riskera att störa den regionala "handel, handel, interstate transport och sändning".

(h / t resor + fritid)

Från: Country Living USA