En titt inuti hemmet där Debbie Reynolds brukade sin barndom

Anonim

Getty

Innan den sena Debbie Reynolds sköt till berömmelse med en huvudroll i Singin 'in the Rain, var hon din genomsnittliga tjej bredvid i Burbank, Kalifornien. Till skillnad från resten av hennes liv var hennes barndom inte glamorös, vilket framgår av det pittoreska hemmet hon levde under under hennes ungdomar: En enhögsbostad byggnad 1940 som bara råkade gå på marknaden för en månad sedan för 749 000 dollar .

Huset på 1 246 kvadratmeter har fortfarande samma fotavtryck som det hade när Reynolds bodde där, vilket inkluderar tre sovrum och en pool utåt. Medan det finns några ursprungliga 40-åriga designdetaljer (vi talar rosa plattor i det andra badrummet och den ursprungliga utomhuspeisen) har nyckelrum som kök och sovrum renoverats genom åren.

Eftersom Burbank ligger nära Los Angeles, var det det perfekta stället för en efterföljande skådespelerska som Reynolds. Hon hade även grannskapet tack för hennes stora paus. Det var ju efter att hon vann titeln Miss Burbank vid 16 års ålder att hon upptäcktes av Warner Bros. scouts. Vi satsar att det var i detta hus att hon fick minst en (om inte mer) spännande telefonsamtal beträffande hennes spirande karriär.

Ta en titt inuti:

Martha Benedict

Martha Benedict

Martha Benedict

Martha Benedict

Martha Benedict

Martha Benedict

h / t Realtor.com