Kourtney Kardashian's Pantry är så organiserad. Det är galen

Anonim

Du vet redan Khloé Kardashians skafferi ensam har vunnit henne titeln Most Organized Sister (hennes telåda är inte alltför shabby heller). Kourtney Kardashian, å andra sidan, är känd som inredning maven. Men hon gör stora drag för att ta över sin yngre syskonstitel. Enligt en Snapchat-video Khloé som delades med fans förra veckan är de två systrarna för närvarande i ett "pantry war".

BURKE DOEREN OCH TAYLER DUBÉ

SHOP NOW AmazonBasics 5-hylls hyllenhet i Chrome, 59, 99 USD amazon.com

Den största skillnaden mellan de två köksskåp? Behållarna de håller sin mat i. Kourtney ser till att hon är gjord av glas, som hon säger ser inte bara bättre ut, men är också friskare. Hon hävdar att hon inte vill ha sin mat i plast, eftersom kemikalier i detta material kan läcka ut på mat. Men Khloé tycker att hennes systers etiketter kan använda lite arbete och är ett ögonblick på annars söta burkar.

BURKE DOEREN OCH TAYLER DUBÉ

SHOP NOW Matsparare Glasförvaringsbehållare burk , $ 14, 95 amazon.com

Den andra stora skillnaden är en viss apparat Kourtney "tror inte på" och äger därför inte: en mikrovågsugn. Men oroa dig inte, hon använder fortfarande brödrostugnen och håller en ansluten till ett utlopp i hennes skafferi för bagels och toast. Det är ett smart sätt att hålla klumpiga prylar ur sikte.

Ett annat tips från Kourtney: Se till att du slår igenom maten regelbundet. Hej, när ditt skafferi är lika stort som henne, är det lätt att glömma saker som skakas på baksidan. Det var därför hon gjorde ett skafferi för några månader sedan. Men det ser ut som att stilguru har gjort några stora förändringar i hennes skafferi, byta ut trådhylsor för inbyggda.

BURKE DOEREN OCH TAYLER DUBÉ

SHOP NU Rektangel Lagring Basket, $ 22.13 amazon.com

Om vi ​​skulle välja en vinnare mellan de två systrarna, skulle vi behöva gå med Khloé. Att ha en mikrovågsugn är trots allt en obefintlig mening. Hur annars ska du sanitera din svamp regelbundet eller spara ditt inaktuella bröd? Vi skäms inte över att den här moderna apparaten har fått oss genom mer än några sista minuten-middagar.

h / t Människor