Khloé Kardashians vardagsrum handlar om Chic Comfort

Anonim

Varje gång vi har tittat på en av Kardashians hem är vi mer förvånade än de sista. När allt kommer omkring är Kourtney Kardashians barnrum och Kris Jners dramatiska gångväg ingenting om inte imponerande. Men med hjälp av inredningsdesignern Martyn Lawrence Bullard tog Khloe Kardashian en mycket mer praktisk inställning till hennes Calabasas, Kalifornien hem.

"Jag spenderar mycket tid på att hänga i familjen, så det är viktigt för mig att det känns super bekvämt och inbjudande, såväl som funktionellt", avslöjar Khloe på hennes app. Det innebär att hon inkluderade massor av mjuka, plyschkuddar och kastar. Och när det gäller färgpalett valde Khloe svartvitt och blev sedan kreativ med utrymmet genom att blanda i olika texturer och utskrifter.

khloewithak.com

När det gäller snabba och enkla uppdateringar, har Khloe en go-to-trick: "Friska blommor och växter andas liv i något utrymme", säger hon. "Jag älskar den här mossskålen, för att den gör en super cool mittpunkt och är också lätt att hålla sig levande." Om hon kämpar med sin gröna tumme, kanske borde prova några av dessa andra lågt underhållande krukväxter.

khloewithak.com

Hennes andra soffbordsmoment inspirerades av en av hennes berömda systrar: "Kourtney är drottningen av att hitta coola soffbordsböcker och fick mig att ha dem över hela mitt hem också!" Vi såg faktiskt flera böcker och samma mossskål när vi såg Kourtneys vardagsrumsresa tidigare i år. Förhoppningsvis ser de äldsta Kardashianerna på imitationer som den uppriktigaste form av smickrande.

h / t människor ]

Relaterade berättelser

Kourtney Kardashian ger omgången av sitt vardagsrum

Ta en titt på Kylie Jenner \ 's Stunning Home

Uppehället med Kardashian Family \ 's Many Homes