Kathryn Irlands djärva och ljusa Ojai-hem

Anonim

Scot Schy

Den ljusa Kalifornien solen är den perfekta bakgrunden för de djärva röda, apelsiner, pinks och gröna i detta spanska hem.

25 Bilder

Scot Schy

Utanför Kathryn Irlands Ojai Hem

En vy över Kathryn Irlands spanska stilhus, som designades på 1940-talet av arkitekt Austen Pierpoint.

Victoria Pearson

Framdörrar

Dörrarna som går från gården till vardagsrummet har original hårdvara som smiddes på fastigheten.

Victoria Pearson

Vardagsrum

I hennes Ojai, Kalifornien, var vardagsrummet, ursprungligen huvudstabelen, designer Kathryn M. Ireland en strålande mix av färg och mönster. Den orange fåtöljen, en anpassad design täckt i George Red från Irlands tygsamling, står inför en Robert Kime stol med reproduktion suzani tyg. Mattan är från Amadi Carpets. En gammal gård bord rymmer loppmarknadsfynd. Ljuskronan gjordes i egenskapens smedja på 1920-talet.

Victoria Pearson

Robert Kime Chair

En färgstark Robert Kime stol i vardagsrummet.

Neutrala väggar

I det här vardagsrummet är det målade bordet standout-stycket, så ägaren gick med en neutral färg på väggarna. För att få detta utseende försök med Benjamin Moores Papaya 957 (se nästa bild).

Scot Schy

Färgglada kuddar

Ett urval av kuddar i tyger från Kathryn R. Ireland.

Victoria Pearson

Hall Loveseat

En fransk antikvitetsaffär täckt av Kathryn M. Irlands röda vävduk ligger in i vardagsrummet trappan; Rosa och guld kuddar är Fortuny. Röd kashmir kastar från J. Roaman.

Victoria Pearson

Carriage Room

Marockanska ottomaner från Rum & Gardens placeras framför den massiva eldstaden i vagnsrummet. Ett par antika fåtöljer är ompolyesterade i Irlands vävda i gula. Soffan är täckt i Brianza Jacquard i havsgrön. Soffbordet är från Nadeau.

Victoria Pearson

Detalj av en ottoman

En detalj av den marockansk-inspirerade ottomanen i vagnsrummet.

Victoria Pearson

Entré

En Claude gardin i grön av Irland hänger på dörröppningen som leder från vagnen till en utvändig hall, där konstruktören och hennes tre tonårsonson ändras till löparskor eller cowboy stövlar. Deras häst, Romeo, bor på egenskapen Ojai.

Victoria Pearson

Kök

En mexikansk kasta draperas på baksidan av ett av köksens loppmarknadens matställen som omger ett antik bord från Lief. Den gröna tekanna och kanna är från Bauer Pottery.

Victoria Pearson

Tygfärger

Ett urval av designerens tygprov.

Victoria Pearson

Antik Suzani

Detalj av en antik suzani från Uzbekistan.

Victoria Pearson

Kaklade trappor

Talavera plattor leder trappstigerna som leder till den tidigare hayloft, nu ett medierum.

Scot Schy

Utanför korridoren

En övervåningen korridoren av huvudhuset leder från vardagsrummet till hayloft.

Victoria Pearson

Gästrum

I ett av rummen är en vintage fransk stol med sitt ursprungliga tyg ihop med en grön-vit randig matta av Kathryn M. Ireland för Elson & Company.

Victoria Pearson

Gästrum

Irlands nya färgmättade tyg packar ett slag. I ett gästrum: Bedspread och kuddväska med solar är från hennes senaste samling. Höftkudden är gjord av en antik suzani. Blommafoto av Oberto Gili, från Nathan Turner.

Victoria Pearson

Master Bath

I master badrummet är badkaret och kranarna av Sunrise Specialty. Mattan är en Kathryn M. Ireland anpassad matta för Elson & Company.

Victoria Pearson

Huvudsovrum

I sovrummet är mönstret på mönstret: Bedspread är Irlands Ikat röda tyg och kuddarna är en blandning av hennes tyger. Gardinerna är hennes Floral Jacquard Killip. Blå kashmir kastar från J. Roaman. Lampskärmen är tillverkad av ett Robert Kime-tyg, 12 färger. Mattan är vägg-till-vägg ull sisal.

Victoria Pearson

Utomhuspassage

Greta, Jack Russell, ambles längs en utomhuspassage som förbinder vardagsrummet med sovrumsvingen. Mattor från Amadi Mattor, antik marockansk lykta från Michael Shapiro.

Victoria Pearson

Utomhus sittgrupp

En av de många uteserveringsområdena på sju hektar stor egendom och enkel att skapa var som helst du har lite fri utomhusutrymme.

Scot Schy

Terrass

Den skuggiga bakterrassen är belagd i röd skiffersten.

Scot Schy

Back Patio

Den äldre delen av huset var designad på 1920-talet av arkitekt Wallace Neff som ladugård. En täckt utomhuspassage leder till sovrummen.

Scot Schy

Gård

Familj och vänner äter ofta utomhus på gården. Irland håller ett tyg från hennes nya Marrakesh-samling.

Victoria Pearson

Tygprov från Kathryn Ireland Spring '08 Collection

En närbild av tygprov från Kathryn M. Ireland spring '08 samling, Marrakech.