John Legend & Chrissy Teigen Förvånad Fans Med Christmas Carols På NBC: s "En Legendary Christmas"

Anonim

Getty ImagesNBC

De flesta har sina favoritsemester, varav många är klassiker från likes som Bing Crosby och Diana Ross, men andra är moderna tar de gamla versionerna av artister som Mariah Carey och, naturligtvis, John Legend.

"En legendarisk jul" Exklusiv

John Legend target.com

$ 11.99

Efter den 86: e Rockefeller Christmas Tree Lighting-ceremonin kom Johns album till liv på NBC: s "En Legendary Christmas" med John och Chrissy och jag talar för alla när jag säger att vi inte förtjänar den timmen av ren glädje.

Kanske den bästa delen av hela timmen, tyvärr, John, dina soloföreställningar var magiska och ja, Kris Jenner, ditt utseende i den plana kostym var historiskt - var när Caroling All Stars tog till ett grannskap för att överraska intet ont anande fans med magiska jullåtar.

Meghan Trainor, Darren Criss, Ralphael Saadiq och Jane Lynch gick med i John och Chrissy i deras första någonsin caroling äventyr som sjunger "Jingle Bells", "Silent Night", "The 12 Days of Christmas" och "Joy to the World". En av de andra carolersna stal till och med John och Chrissys spotlight som fan var så upphetsad att se hennes favoritsångare, Meghan Trainor. Meghan svarade skämt och sa: "Låt inte John höra dig!"

Fläkten berättade naturligtvis sin kärlek till La La Land, som Chrissy trolled John på, säger: "Okej, han hade en liten roll, först och främst." Du måste titta på hela episoden för att få hela upplevelsen, men du bör först börja med Christmas Caroling All Star-segmentet:

Nu kolla John Soundcloud som han sa.