Joanna Gaines bok Homebody säljer som galen

Anonim

amason

Om du kan tänka på någonting Joanna Gaines inte kan göra, låt mig med all hjälp veta. (Nej, slösa inte tidpunkten i din hjärna, för * spoiler alert * hon kan göra allt). Oavsett om hon dekorerar texanhem, bläddrar och säljer hotell, lanserar nya linjer på Target, spenderar tid med sina perfekta pojkar, värd chic baby shower eller bakar goda godisar, är Jo allvarligt övermänsklig.

amason

Homebody: En guide till att skapa utrymmen du aldrig vill lämna

amazon.com

$ 40.00

$ 24.00 (40% rabatt)

FÖRBESTÄLL NU

Så det är inte överraskande att hennes kommande bok, Homebody: En guide för att skapa utrymmen du aldrig vill lämna, säljer snabbt på Amazon och det är inte ens ut till hösten (6 november). Hur snabbt? Det är den 12: e bästsäljande boken på hemsidan just nu, trots det att någon beskjuter ut kontanterna för det måste vänta fyra månader för att få händerna på en kopia.

Den här boken är en omfattande guide som "hjälper dig att bedöma dina prioriteringar och dina instinkter, liksom dina gillar och ogillar, med praktiska steg för att navigera och omfamna din autentiska designstil." Med en guidebok för foldout-design och praktiska takeaways kommer Homebody att ge dig Jo-level-förtroende så att du kan skapa ditt drömhem.

Oavsett om du har lagt in din beställning eller inte, här är en snuskling på vad du kan förvänta dig av Homebody - för att du ska bli upphetsad och om du var på staketet, kommer du sannolikt att förbeställa det nu.