Joanna Gaines släpper ut en ny tapetsamling

Anonim

Det verkar som allt hon berör rör sig till shiplap, men Joanna Gaines har ett nytt trick på sina upprullade ärmar. HGTV-stjärnan jobbar nu med sin egen tapetsamling - bara ett annat tillskott till den upptagna mammans befintliga möbler och färglinjer. Vem behöver sova, hur som helst?

Designhalvan av Fixer Upper samarbetade med York Wallcoverings på en neutral-tung samling som kallas (otroligt) Magnolia Home. Enligt en talesman från York ritade Gaines hennes inspiration från historiska tapeter, tyg och färgstickor från början av 1700-talet. Resultatet är en linje full av hennes go-to palette - svart och vitt - med några överraskningar. "Det finns till och med en vintagegårdsutskrift, jag är extra upphetsad, " sa Gaines till FlipSidePA i ett mail.

Medan Fixer Upper fans inte kan köpa tapetet till början av 2017 finns det många andra sätt att replikera Gaines signaturstil under tiden. Lägg bara till lika delar laddningsdörrar och obehagliga ytor, inspiration av inspirerande ord, och du får en Waco-värdig bondgård tidigare än du kan säga "tunnelbana".

[ h / t FlipSidePA