En Joanna Gaines sänglinne kommer att rikta dagen efter jul

Anonim

Mål

Om du någonsin har fallit i en funk efter att ha tittat på en Fixer Upper Marathon från obehag i din trånga lägenhet och önskat att Joanna Gaines skulle kunna sprinka några av hennes fairy dust på ditt eget liv, har du lycka till. Amerikans favoritdesigner har gått ihop med Target på en ny Hearth & Hand med Magnolia-kollektion av sängkläder, plus bordplatta, belysning och brevpapper, som alla startar i butiker och online den 26 december.

Mål

Bondehusinspirerade stycken är samtidigt chic men mysiga, parar ett stilfullt svartvitt färgschema med en blandning av texturer som känns som en kram på en kall dag. Randiga kuddar minglas med nubby kasta filtar och linne lakan för den ultimata vintern sängen, medan oväntade detaljer som tofsar och kantade kanter ger varje element ett tankeväckande, färdigt utseende. Bäst av allt innehåller samlingen en rad bitar, från kasta kuddar och täcken till lakan och filtar, till en överkomlig prispunkt ($ 19.99- $ 99.99).

Mål

"Ett väl genomtänkt sovrum börjar med ett rum som ser ut och känns bekvämt", säger Gaines i en serie videor som är tillgängliga för People magazine. "Min nya sängkläder samling handlar om att lägga lakan och textilier som mönstrade kuddar."

Mål

Mix-and-match estetiken fortsätter i 300 nystartade livsstilsprodukter, som är utformade för mångsidighet. Samlingen innehåller knoppvaser och medföljande fauxgrön, skrivbordskalendrar och planerare samt bordsduk och linneservetter med grovhårig elegans.

Mål

"Med början av det nya året blir jag inspirerad att ge min matplats lite uppdatering, säger Gaines i en video. "Det är lätt att presentera textur med det präglade utseendet på vår nya maträtt. Den ofullkomliga kanterna ger varje del en unik känsla. Jag lade till broderidetaljet till dessa vackra sängkläder som känns handgjorda men polerade. Allt lagat ihop ger bordet ett riktigt sammanhängande utseende. "

Bra eftersom vi får allt i samlingen den andra klockan slår 26 december.