Joanna och Chip Gaines gav denna Houseboat One Heck of Makeover

Anonim

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

Joanna och Chip Gaines är verkligen de bästa hemmapinnarerna - och nu har de bevisat sina färdigheter med bostäder på både mark och vatten .

På denna veckas episod av HGTVs Fixer Upper, Joanna och Chip Gaines ombyggde en Waco-husbåt till Brett Swartz, en far till fyra, och renoveringen var alldeles häpnadsväckande. Med bara 58 000 dollar förvandlades de helt till 1970-talet, vilket Chip nicknamed "The Double Decker", enligt HGTV.

Ursprungligen saknade den förfalskade $ 27.000 strukturen någon form av estetisk överklagande, och Chip var inte ens säker på om den skulle hålla sig flytande efter allt var sagt och gjort (spoiler alert: houseboat floated in the end).

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

Husbåten kan ha sett ut som en förlorad sak, men det behövde egentligen bara lite TLC från maka-och-fru-laget. På utsidan gav Joanna hemmet en modern uppdatering genom att lägga till svarta sidospår och träklädsel och planteringar. "Chip och Joanna fångade verkligen bara den enkla, subtila, moderna designen som jag ville ha, " berättade Brett för HGTV. "Jag ville inte ha något flashigt. Jag ville inte ha något glänsande. Jag ville bara ha det enkelt och jag känner att de verkligen fick det perfekt."

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

Den interiör renoveringar, som inkluderade uppdateringar till vardagsrummet, badrum, kök och övervåningen sovrum inklusive en våningssäng för barnen och ett sovrum för Brett, var lika anmärkningsvärt. Den nya designen har fönster från tak till tak för att ge omslag, upplyft tak och mycket vit för att få det att känna sig större.

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

I köket gav ännu fler fönster massor av naturvit och tillgång till underbar utsikt.

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

Och naturligtvis inkluderade designern shiplap, hennes signaturmaterialfunktion, men i en "skinnylap" -stil den här gången.

Heder av HGTV / Scripps Networks, LLC.

Se resten av bilderna på den renoverade husbåten på HGTV.

Från: Country Living USA