Jill Brinsons rustika och lyxiga design

Anonim

Simon Upton

Inredningsdesignern Jill Brinson blandar grova, bjälkade bjälkar med marockanska gobelänger och industriella stålhylsor i hennes renoverade stuga i Atlanta.

16 Foton

Simon Upton

Vardagsrum

Rustik och industriell gör ett lyckligt äktenskap i designern Jill Sharp Brinson's Atlanta-hus. Hon och hennes man, Rob, renoverade 1936 stugans gamla stallbalkar för att definiera vardagsrummet och använde stålhylsor för att hålla böcker.

Simon Upton

Foyer

En nio fot lång ståldörr bytte ut en trädörr i entrén. Golvet återvinns fransk kalksten; spegel och ljuskrona från Oly Studios.

Simon Upton

Sittgrupp

En marockansk tavla hänger från vardagsrummet, mellan speglade sconces som är "som örhängen till väggen", säger Brinson. Hon ändrar ständigt utseendet på sittgrupp med olika textilier, kuddar och lampskärmar. Det antika franska industriella bordet är ett av ett par - den andra är i posten. Kuddar från två tjejer i Avignon.

Simon Upton

Matsal

Matsalen har en lugnande, drömmande aura. "Jag kan inte stå på något sätt, " säger Brinson, "men jag älskar skåpen - jag gjorde tre skikt vit blandat med grått och en lackfärglack. Och jag älskar att se rätter genom kycklingstråden." Korgstolar och vit kohida mjuka bordets industriella kant, som sträcker sig ytterligare tre fot: "Om vi ​​har ett middagsfest, vi bara vispa bänken över och ta några av de konstiga lilla avföring vi har runt." Ett marockanskt halsband draperar en flaska från BoBo Intriguing Objects.

Simon Upton

Rustik Gazebo

Ett stenfaux-bois matbord från Frankrike och ett lusthus från Anthropologie sitter i slutet av designer Jill Sharp Brinsons grusväg. "Lusthuset var en bildskärm i en galleriabutik i Atlanta, och jag lusted efter det i åratal. En dag var jag där och jag såg en" till salu "-taggen på den. Jag köpte den på plats." Med hjälp av Dan Cleveland av Boxwoods Gardens and Gifts planterade Brinson vågor av klippt boxwood, magnolia, hortensia, anis och holly att skärma ut 20-våningsbyggnaden bara 15 meter bort.

Simon Upton

Dramatiskt köksfönster

Brinson ersatte en kakel på Martha Stewart-bordet med Georgia-marmor: "Honad vit marmor gör att den ser ut som den är reddad från något bra konditori i Frankrike. Åtminstone kan jag låtsas. Men showstoppen i mitt kök är den 14 fot långa välvt stålfönster och dörr. Dramatiken är stor här. "

Simon Upton

Bordsskiva

Objekt ordnade med ett avsiktligt öga.

Simon Upton

Terrass

Den utomhus soffan och ottomanerna var målade grå och stoppade i taupe Sunbrella för att harmonisera med stenterrassen.

Simon Upton

Blandning av trä

En dörröppning i vardagsrummet är inramad med bjälgade bjälkar, den andra med traditionell träbeklädnad. Golv är kalkad aska.

Simon Upton

Bibliotek

I biblioteket fungerar antik franska fönsterluckor som garderobsdörrar.

Simon Upton

Kök

"Jag har inte infört övre skåp i vårt kök eftersom jag inte ville blockera trädgården, " säger Brinson. Dijon senapsfärgade slop sinken var en online-hitta.

Simon Upton

Tygöverdragna väggar

Biblioteksväggar är stoppade i ett creweltyg från Brinsons omfattande textilsamling. "Det är en bra bakgrund för dessa gamla polska fabrikshyllor, " säger hon. "Det står som en neutral. Och det gör det också Manuel Canovas mikrokontroll på stolarna."

Simon Upton

Library Desk

Ett antikt franskt skrivbord är parat med en vingstol från interiörfilosofin.

Simon Upton

Huvudsovrum

Inga gardiner krävs i sovrummet: Trädgården skärmar rummet från utsikten. Brinson lade till ståltestare för att höja sänghöjden och utformade justerbara klämlampor. Sänggardiner finns i Les Indiens indiska blomma: "Jag tycker att enkla naturbaserade mönster är de mest vilsamma." Duvet är skyddad med ett franskt franskt pappersblad: "Ibland har vi tre hundar som tittar på TV med oss ​​- jag måste kunna tvättas lätt!"

Simon Upton

Bäddsoffa

Utformningen av sinkbasen är anpassad från en fransk draperingsbord Brinsonsåg i Provence. Rohls brokranar i toskansk mässing kompletterar det antika utseendet. Målspegel; Pottery Barn vase.

Simon Upton

Badkar

Waterworks Cambridge badkaret var en födelsedagspresent från Brinsons man. "Jag ville att det skulle känna sig som ett tråg i en gammal ladugård, med kranen som kom direkt ur väggen." En spegel skåp gömmer en tv.