Det är officiellt: William och Kate kommer att besöka Kanada på hösten

Anonim

Getty Images

Kom falla, hertigen och hertiginnan i Cambridge kommer att göra vägen till Nordamerika. Tidigare i sommar inbjöd premiärminister Justin Trudeau Will och Kate tillsammans med prins George och prinsessan Charlotte att besöka Kanada för att hedra landets 150-årsjubileum.

På måndagen accepterade den brittiska kungafamiljen sin inbjudan. Både hertigen och hertiginnan "håller mycket glada minnen från sitt besök 2011 - sin första utländska turné som gift, " enligt en talesman för Kensington Palace. "De ser verkligen fram emot att se andra delar av detta vackra land och ha möjlighet att träffa många fler kanadensare längs vägen."

William och Kate kommer också att föra sina barn tillsammans för resan, enligt Vanity Fair . "Vi får veta att barnen kommer och resplanen samordnas", berättade källor till tidningen. "Det kommer att bli en stor inriktning på naturen, utomhus och det kommer att finnas minst en privat dag inblandad i resan ... Vi hörs vandra, promenader och utomhusaktiviteter kommer att fungera medan familjen är i British Columbia. prata om att gå in i mitten där det finns färskvatten sjöar och bra kajakpaddling. "

Bekräftade planer för besöket inkluderar resor till British Columbia och Yukon.

Från: Town & Country USA