Inuti Kourtney Kardashians moderna och "inspirerande" hemkontor

Anonim

När hon inte delar sitt personliga liv med kameror för att hålla sig till kardashiansna, kan Kourtney Kardashian hittas på sitt eleganta hemkontor i Calabasas, Kalifornien. "Jag ville verkligen ha ett modernt utrymme som kände mig rent och snyggt, men också mysigt och inspirerande", avslöjar hon på hennes app. Ange: Martyn Lawrence Bullard, kändisdesignern som hjälpt till att ge den 38-åriga verklighetstjernen arbetsplatsen för sina drömmar.

Medan vi kanske har en annan definition av "mysig" än Kardashian, lever rummet mer än sitt rykte som inredning maven (kom ihåg hennes vardagsrum och bakgård?). Hon plockade ut ett vintageJules Leleu-skrivbord för att fungera som kontaktpunkt i rummet och flankerade den med vävda Pierre Jeannette accentstolar från 1950-talet. "Teakträet och naturfiberrotan värmer verkligen upp utrymmet och blandar bra med de andra moderna bitarna, säger Kardashian.

Burke Doeren och Tayler Dubé

När det gäller konst är Kardashians smak inte lika med eklektisk. Hennes gallerivägg innehåller massor av popkulturmoment, bland annat en Batman-bild i ett gelatinsilverutskrift av Herb Ritts, ett Cheyenne Randall-tatueringsikon, fotografi av Audrey Hepburn, ett svartvitt foto av Mick Jagger från 1964 och ett Harry Benson-fotografi av Mia Farrow och Frank Sinatra.

Burke Doeren och Tayler Dubé

Sedan sprinklade hon i en enda färgsticka i form av en liten rosa ritning från Curtis Kulig (samma konstnär som skapade neon "Love Me" -skylten i hennes dotter Penelopes rum). Men vårt favoritelement måste vara ett par Elton Johns skor, som hennes pappa, den sena Robert Kardashian, gick ner till henne. "Min pappa höll alltid dem i sin garderob, men jag hade dem i en skugglåda", säger hon. "De är så speciella."

Burke Doeren och Tayler Dubé

På andra sidan rummet är Kardashian utsikten lika vacker. Hon har två stålramade dörrar som öppnar sig för sin frodiga bakgård och hon lägger till och med en beanbagsplattform precis utanför dörrarna om hon vill sprida sig ut med sin bärbara dator när hon jobbar.

Burke Doeren och Tayler Dubé

Burke Doeren och Tayler Dubé

Om du känner dig lika inspirerad när du tittar på Kardashian's utrymme som hon gör, omfamna sin moderna stil genom att handla på det här utseendet:

h / t Kourtney Kardashian

Relaterade berättelser

Kourtney Kardashian \ 's Backyard är super snygg

Inuti Kourtney Kardashian \ 's Next Level Pantry

Khloé Kardashian visar på hennes eleganta vardagsrum